Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
cu intarziere va salut si eu..am rezolvat problema cu hartia pt psihologic...scrie mare si frumos AVIZ PSIHOLOGIC apt pt exercitarea functiei de PROCUROR....maine ma duc dupa cazieru fiscal si luni ma inscriu...eu azi is la succesiuni...
ati inceput "araturile" de toamna?
pe mine m-a lovit iar fericirea...plodul meu e iar bolnav, iar acasa, iar cu nopti nedormite#-o
eu ma inscriu la judecatori...asta e visul meu...si vad ca visez intruna, nu ma mai trezescX-(
cu repetatul tot la obligatiiX-(...printre mancaruri si suflat de nas, de mers la doctor...
fratilor, mie mi-e frica de penal si procedura penala...nu pot sa cred...TOT CHINEZA,ARABA...
bine ai venit in club!!
:offtopic: rosu in gat si belele la plamani? ca a mea asta are!! tot la judecatori ma inscriu si eu, chiar daca acu dorm pe tastatura.... stii ce se spune, ca ce nu te omoara, te intareste :D
supravietuim noi, si noi, si mostenitorii ...
Pt Gabonne: am intrebat si eu pe aici acum cateva zile. se pare ca un cv simplu e ok. la un europass, as avea ceva de crosetat ...
am revenit si eu...dupa o incercare de a ma inscrie...hm :hm: m-am linistit si am revenit la invatat...au un program foarte ...interesant:weg: casieria dupa 13,30...si biroul personal de la 8,00 ...dar ma voi inscrie luni, dupa dosarele de instanta :D