Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
:offtopic:l a asa concurenta, poate ne adunam si noi la o bere inainte sau dupa examen. mai schimbam trei idei, o speta acolo ... cei de pe forumul anterior, inm-istii se cunosc deja, ei sunt colegi. dar noi, daca luam, o sa fim imprastiati prin toata tara. :vishenka:
Merge treaba?
A mai incercat careva la recapitularea finala sa citeasca in paralel, adica zilnic sa zic doua institutii din proc civ, proc pen., civil, penal?
Cum vi se pare?
Legat de intalnirea la o bere, dupa examen, cu placere!
e drept ca e prematura propunerea, dar acuma mi-o iesit.
legat de celalalta chestie, da, am incercat uneori sa fac comparatie intre proceduri. dar civilu si penalu nu prea se pupa din punctul meu de vedere asa ca nu le-am citit in paralel. tu ai incercat si merge?
Am incercat sa citesc ceea ce cred eu ca nu am fixat prea bine, adica azi am trecut prin posesie, competenta la proc. pen. si infr de fals. Mi-e mai usor acum dupa ce am trecut prin toate sa sar de la una la alta si nu as vrea sa mai trec prin ceea ce deja stiu ca pe Tatal Nostru. Prefer sa recitesc ceea ce nu stiu prea bn.
Deocamdata e ok., dar e prima zi.
de cateva zile repet in stilul asta#-o
dimineata am repetat contractele, iar dupa ce s-a trezit titirezul...in paralel cu Barbie am citit OJ...dupa care am sarit si pe la CEDO un pic...si la sf. zilei totul era ghiveci#-o