avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
salutare tuturor!
intrebare: voi ati depus la dosarul de inscriere adeverinta care atesta vechimea sau copie de pe cartea de munca? eu am depus o adeverinta si am primit un telefon de la csm ...
mai e cineva care a depus doar adeverinta?

bine ai venit pe la noi, patrick! :)
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
lili_maci, utilizator
eu am pus o adeverinta de la locul de munca si o copie de pe cartea de munca ... chit ca din ianuarie 2011 cartile de munca nu se mai folosesc... da ce ti-au spus cei de la csm? sa pui si xerox de pe cartea de munca?
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
carmen_miron, utilizator
lili_maci a scris:

salutare tuturor!
intrebare: voi ati depus la dosarul de inscriere adeverinta care atesta vechimea sau copie de pe cartea de munca? eu am depus o adeverinta si am primit un telefon de la csm ...
mai e cineva care a depus doar adeverinta?

bine ai venit pe la noi, patrick! :)
eu am pus si adeevrinta si copia dupa cartea de munca pentru ca d ela 1 inauarie s-au inhcis cartile de munca

doamna de la csm mi-a spus initial ca imi lipseste copia cartii de munca, in conditiile in care toata lumea a depus, in copie, si cartile de munca. dupa aia a revenit si mi-a spus ca o sa se consulte cu colegele si ma anunta daca ii trebuie si asta la dosar. n-a mai sunat ... dar o sa dorm cu telefonul sub cap :stunned:
dar in anuntul concursului e mentionata posibilitatea depunerii copiei cartii de munca SAU a oricaror inscrisuri doveditoare a vechimii (ceva de genul asta). m-am gandit ca am de ales, asa ca am depus adeverinta.
multumesc pentru raspunsuri. acum ... astept pana se afiseaza rezultatele verificarilor :-/
@sim
@Patrick

multumesc pentru raspunsuri
concluzia e ca incetarea de drept a masurii se poate constata si in up si in judecata

revin cu intrebarea despre minor, minorul de 15 ani poate fi retinut pt infractiunea de act sexual cu un minor in forma de baza?

intrebarea s-a nascut tot dintr-o grila,nr. 177 din cartea de teste grila, M.U., si mie mi se pare ca ar fi afirmativ raspunsul, desi grila zicea ca nu

minorul intre 14-16 ani poate fi retinut pentru cercetari la disp procuror pt 10 ore, daca a sav o infr cu ped prevazuta de lege de 10 ani sau mai mare

art 198, al 1 ped e de la 3 la 10 ani,( chiar daca ambii sunt minori, au cal de autori)

rezulta ca poate fi retinut...

daca sunt alte pareri...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)