Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cica mai vine si cu explicatii suplimentare la grile. Cine o cumpara sa ne spuna si noua explicatiile la cea cu falsurile (notarul, declaratia pe propria rasp, participatie improprie stiti voi), eventual si la cea cu seductia versus act sexual cu un minor....Si cam atat, ca apoi mi-am cam pierdut rabdarea la rezolvat grile imposibile...
Mai tii minte @sim grila care ne-a dat batai de cap pe admitere inm 2011 , cu minora de 15 ani careia i se fac promisiuni de casatorie , S-a corectat domnul Udroiu si a modificat varsta , respectiv 14 ani si 11 luni , asta ca sa se muleze pe raspunsul lui , adica se va retine act sexual cu un minor , si nu seductie Si noi am discutat acolo vreo 10 pagini.
Julia79 a scris:
cica mai vine si cu explicatii suplimentare la grile. Cine o cumpara sa ne spuna si noua explicatiile la cea cu falsurile (notarul, declaratia pe propria rasp, participatie improprie stiti voi), eventual si la cea cu seductia versus act sexual cu un minor....Si cam atat, ca apoi mi-am cam pierdut rabdarea la rezolvat grile imposibile...
Stai ca ma uit io , ca o am ...zici cea cu notarul ?