Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
hm, s-ar putea sa iasa bine...eu simt(eam) de multe ori ca nu mai rezist sa stau la nesfarsit pe aceeasi materie...desi, am tot insistat pana am zis ca e ok...
thomas28 a scris:
buna dimineata si :coffee:
ce serviti azi? mai sunt 10 zile...:">
Buna dimineata! Multumim de cafea, eu deja sunt la a doua cana!
Contracte pana pe la 14 si procedura civila dupa 15. Iar seara, dupa ce adorm copiii, ma delectez cu infractiuni si CEDO. Nu stiu ce-o iesi din ghiveciul asta........
a vicimei, nici faptul ca era noapte
si pentru ca tot am revazut grilele din august 2010 mi-am mai ridicat o problema
Grila 1 intrebarea 62 referitoare la lipsirea de libertate unde se ia ca varianta corecta a.
Stai ca intre timp mi-am si rezolvat-o ( dupa ce-am postat 20 de randuri de nedumeriri cu privire la caliatea oficiala si cea mincinoasa).Foarte desteapta grila ce sa-ti spun!
intr-adevar c era problema.
Credeam ca am lamurit-o .Uitasem de grila din 2010 de la inm. Lucru care-mi da peste cap socotelile. Asta o fi opinia Inm si in 2011? Iar Udroiu in stilul de acum consacrat, una zice in carte si alta la grile.
Ma hotarasem sa o scot de la circ atenuante si sa o consider doar agravanta, sau elem constituiv. Mi se pare un mod de a eluda legea cu buna stiinta, beau un paharel doua, si hop top am chef de bataie si apoi invoc betia ca circ atenuanta.
...............dupa ce am rezolvat grila " dubioasa" din cartea de sinteze, mi-am insusit "fortat" rationamentul de acolo, cum ca betia involuntara incompleta e doar agravanta, si cand am rezolvat INM august 2010, pe rationamentul asta, am gresit grila
banuiesc ca vroiai sa spui betia voluntara incompleta.
si eu mi-am asezat la fel in cap, citind o suta de opinii
-betia involuntara completa- cauza care inlatura caracterul penal
-betia involuntara incompleta- circumstanta atenuanata
-betia voluntara completa-circumstanta agravanta, circ atenuanta sau elem constitutiv
-betia voluntara incompleta -circ.agravanta sau elem constitutiv
Insa asa cum spui si tu,dupa ce am facut grila din august neluand b ca raspuns corect intrucat eu le aveam asezate intr-o ordine stiintifica si am crezut ca sigur este o capcana si o intrebare de finete maxima acum iar le am date peste cap. Nu stiu care naiba e varianta corecta. Cred ca si betia voluntara incompleta e considerata si circ atenuanta. Parca vad o intrebare in genul asta si un raspuns total opus.
Intr-adevar cred, ca si mariana ,ca nu te poti imbata caine, dar totusi sa-ti pastrezi capacitate de intelegere si sa beneficiezi de circ atenuanta