avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Eu am verificat raspunsurile inainte de a face editarea.
Mai verifica si tu. La ambele intrebari dau ca rasp corect b.

Si eu am verificat de o suta de ori.1 B, care este si corect, iar la 2 in cartea mea de grile a lui Udroiu iNTREBAREA 19 are raspuns a ( intr-adevar b l-as fi luat ca raspuns corect).
mamistefi a scris:

1.Fapta functionarului public, aflat in afara exercitarii atributiunilor de serviciu, de a intocmi un act prin care se atesta o situatie neconforma cu realitatea, constituie
a.un fals material in inscrisuri oficiale
b.un fals intelectual, deoarece pentru existenta infractiunii, imprejurarea comiterii acesteia nu are relevanta juridica
c.un fals in inscrisuri sub semnatura privata
d.nici una din variantele de mai sus

2.Fapta functionarului public, aflat iin exercitiul atributiilor de serviciu, de a falsifica un inscris oficial, constituie
a.o singura infractiune de fals intelectual
b.un concurs ideal de infractiuni, format din falsul intelectual si abuzul in serviciu contra intereselor publice
c.un concurs real de infractiuni, format din falsul intelectual si abuzul in serviciu contra intereselor publice
d. nici una din variantele de mai sus

tot 2007 CA

La 1 nu prea reiese ce fel de act intocmeste, dar fac eu o interpretare si zic c
La 2 d.
mamistefi a scris:

Eu am verificat raspunsurile inainte de a face editarea.
Mai verifica si tu. La ambele intrebari dau ca rasp corect b.

Si eu am verificat de o suta de ori.1 B, care este si corect, iar la 2 in cartea mea de grile a lui Udroiu iNTREBAREA 19 are raspuns a ( intr-adevar b l-as fi luat ca raspuns corect).

verifica pe site-ul INM sau CSm si o sa vezi ca b e rasp corect.
La mine in carte apar ca raspunsuri la ambele d

La 2 as incadra-o ca fiind fals material in inscrisuri oficiale, iar la 1 nu inteleg de ce nu e 288. Exista si o decizie TS in care plasmuirea este incadrata la 288...........:hm:
mamistefi a scris:

La mine in carte apar ca raspunsuri la ambele d

:D Pe site-ul INM la ambele rasp corect a.

Eu cred ca Udroiu a dat el rasp care a crezut ca sunt corecte si nu le-a luat pe cele care au fost alese ca fiind corecte.:tooth:
Vroiam sa fac si eu grilele de teorie date la promovari, dar cred ca renunt.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
sim05, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)