avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sa-mi trag palme sau nu sa-i trag palme editurii cartii lui Udroiu:angry:
stai asa si atunci la 2 e fals intelectual? ce naiba frate ce-am in cap? hai la falsuri rapid
mamistefi a scris:

sa-mi trag palme sau nu sa-i trag palme editurii cartii lui Udroiu:angry:
stai asa si atunci la 2 e fals intelectual? ce naiba frate ce-am in cap? hai la falsuri rapid

Eu ieri am trecut prin pen special. X-(
Totusi cred ca nu sunt suficiente date ca sa faci o incadrare corecta la spetele astea.
am bagat si eu nasul un pic in grilele alea de la promovare...numai p-astea le-ai gasit dubioase?? uite aici:
15 Suspendarea condiţionată a executării pedepsei nu poate fi dispusă:
A. în cazul concursului de infracţiuni, dacă pedeapsa aplicată este închisoarea de cel mult 2 ani;
B. în cazul infracţiunilor pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de 15 ani;
C. în cazul în care infractorul a fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de 1 an, iar această
condamnare nu face parte din cazurile prevăzute de art. 38 Cod penal;
D. niciuna din variantele de mai sus

2 Aplicarea pedepsei interzicerii unor drepturi este obligatorie:
A. când legea prevede aceasta, indiferent de natura sau durata pedepsei principale stabilite;
B. când pedeapsa principală stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
C. când legea prevede aceasta, iar pedeapsa stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
n-am mai facut de ceva timp grilele de la promovari, si uneori iti mai fixeaza materia sau in cazul dat ti-o zdruncina de tot.
s - apai nu pot frate sa stau cu cartea cu raspunsuri in fata si dpa aia sa verific si raspunsurile cu cele de pe site#-o
mariana_en a scris:

am bagat si eu nasul un pic in grilele alea de la promovare...numai p-astea le-ai gasit dubioase?? uite aici:
15 Suspendarea condiţionată a executării pedepsei nu poate fi dispusă:
A. în cazul concursului de infracţiuni, dacă pedeapsa aplicată este închisoarea de cel mult 2 ani;
B. în cazul infracţiunilor pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de 15 ani;
C. în cazul în care infractorul a fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de 1 an, iar această
condamnare nu face parte din cazurile prevăzute de art. 38 Cod penal;

2 Aplicarea pedepsei interzicerii unor drepturi este obligatorie:
A. când legea prevede aceasta, indiferent de natura sau durata pedepsei principale stabilite;
B. când pedeapsa principală stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
C. când legea prevede aceasta, iar pedeapsa stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;

1.c
2.c

Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
sim05, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)