avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
nimarius a scris:

eu de ceva timp am luat o decizie. CEDO = nu voi citi = raspunsuri logice.
nu a meritat să citesc spetele

Adica ai citit cele ... (nici nu stiu cate) decizii CEDO?:stunned:
la a IX-a spetă CEDO pe care am citit-o am luat decizia de a nu mai citi. Era prea mult și fără rost având în vedere cele 5 puncte acordate. Am zis că sunt mai multe puncte în joc la civil (toate 5), penal (general + special), pr civ. și pr pen.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
nimarius, utilizator
nimarius a scris:

la a IX-a spetă CEDO pe care am citit-o am luat decizia de a nu mai citi. Era prea mult și fără rost având în vedere cele 5 puncte acordate. Am zis că sunt mai multe puncte în joc la civil (toate 5), penal (general + special), pr civ. și pr pen.

Asa mai da, inseamna ca mai putem purta discutii. :D
Eu anul trecut am citit articlolele, am vazut ca nu m-au ajutat la nimic si anu asta aproape ca am uitat ca avem intrebari si din CEDO.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
sim05, utilizator
cand am facut grilele din ani anteriori am scos întotdeauna minim 3 puncte la CEDO. Am încercat să răspund logic.

În consecință cele 2 - 3 puncte care le voi pierde la CEDO reprezintă un risc asumat și luat în calcul.

Sincer mie îmi este teamă de spețe unde fiecare greseală, neatenție te costă 2,5 puncte. Cred că dacă voi greși mai mult de două spețe s-a cam terminat întru-cât s-ar putea să se intre cu 85 - 90 de puncte.

Dar vom vedea.....
acu..daca vin numai genii da se va intra numai cu 90 puncte... o medie a anilor trecuti, raportandu-ma la concursurile din toamna care in general au fost mai dificile, a aratat ca nota de la pozitia 20 a fost in medie 7.65 la ambele optiuni, mai putin anul trecut la judecatori cand a fost 8.05 parca...din punctl meu de vedere totul e relativ ...si se raporteaza la dificultatea subiectelor...este posibil sa se intre cu 7 ... pe de alta parte legat de CEDO ...eu una nu pot uita ca daca faceam grilele de la CEDO anul trecut acum eram procuror...si prindeam post acasa #-o ... asadar ...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)