avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
carmen_miron a scris:

sim_eu am ajuns la concluzia ca nu pot lasa nimik la voia intamplarii...punctele trebuie culese de peste tot ... de aia am citit si la cedo ...
julia_daca stai pana la final iesi cu foaia cu intrebari pe care iti vei putea bifa raspunsurile, daca iesi mai repede sa iti scrii numele pe foaia cu intrebari si te poti intoarce sa o iei ...

Multumesc!
Hmmm, nu cred ca plec mai devreme...
Julia79 a scris:

carmen_miron a scris:

sim_eu am ajuns la concluzia ca nu pot lasa nimik la voia intamplarii...punctele trebuie culese de peste tot ... de aia am citit si la cedo ...
julia_daca stai pana la final iesi cu foaia cu intrebari pe care iti vei putea bifa raspunsurile, daca iesi mai repede sa iti scrii numele pe foaia cu intrebari si te poti intoarce sa o iei ...

Multumesc!
Hmmm, nu cred ca plec mai devreme...

prima incercare? sa fie cu noroc...imi aduc aminte de mine anul trecut...aveam asa un avant ... si m-am inecat ca tiganu la mal... :((
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
carmen_miron, utilizator
Da, e prima incercare. Ar fi o mare minune sa fie si ultima, pentru ca am atatea semne de intrebare! Nu sunt sigura deloc pe ceea ce stiu. Eh, ce-o fi o fi, macar intru in atmosfera!
hai sa pun si eu paie pe foc...
anu' trecut m-a apucat asa, pompieristic, ca vreau si eu in magistratura...respectiv cu 10 saptamani inainte....:D si mi-am zis: limba romana stiu, nu pun cratime unde nu trebuie si nici invers, experienta de vreo multi ani in instanta am, repet putin, dau gata penalul si procedura penala....ca deh, aci' n-am prea multa experienta, si sa vezi ce merge...cu vreo trei zile inainte de examen mi-adusei si eu aminte de cedo si oj....si-am zis:hm, astea sa fie problema?! ca bine nu! si m-am dus cam asa la examen...."pe drumul de costise ce trece de Vaslui, trecea chiar Falconeti, plimbandu-se hai...hui...":D
Ei, bine, chiar asa a si fost rezultatul...procedura civila, civilul (unde chiar lucrasem o gramada in instanta) mi-au "dat roade" cu nota de "trecere", in schimb, penalul, procedura penala, cedo si oj...m-au facut de ras ...
concluzia, va rog sa o trageti fiecare...eu, oricum, suflu si-n iaurt, si ma uit la fiecare 0,1 din nota :D
sim05 a scris:

Carmen dar de ce nu te gandesti ca dc mai faceai o speta sau 3 intrebari de teorie erai intrata?

Eu ce sa mai zic?
Am avut 7,10 pe ciorna, am trecut 2 raspunsuri gresite pe grila oficiala si m-am scos singur din schema. Un an din viata s-a dus naibii. Dar chiar si-asa, tot anul asta am trait cu speranta ca voi face saltul decisiv acum. M-a lovit rau de tot insa faza cu locurile putine scoase la concurs. Ceea ce era aproape sigur acum 2 luni acuma e sub un mare semn de intrebare. Pt. ca nu mai e suficient sa fac saltul la un 7,50 (sa zicem) ca sa fiu sigur de reusita. Trebuie sa fiu in primii 20. Deci nu depinde numai de mine.
In fine...avand in vedere ca in cazul meu e ultima incercare (asta e o certitudine), sper sa nu raman toata viata cu gustul amar ca in noiembrie 2010 am fost aproape intrat si m-am scos singur afara dintr-o neatentie. Sau ca, chiar si cu cele 2 raspunsuri trecute gresit, daca dintre celelalte raspunsuri as fi gresit cu o singura intrebare de teorie mai putin, as fi fost procuror. O singura intrebare. Un singur raspuns. Ce subtire e linia intre a reusi sa devii ceea ce ai visat si a fi ramane un nimeni...
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
ContSters181736, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)