avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale casa de marcat pentru PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

casa de marcat pentru PFA

STITI CUMVA DACA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA TREBUIE SA AIBA CASA DE MARCAT ? DACA DA MI-AR FI DE FOLOS SI UN TEMEI LEGAL. VA MULTUMESC MULT DE TOT.
Cel mai recent răspuns: ismi3ismi , utilizator 18:32, 6 August 2010
Buna ziua! As dori sa stiu daca pt. un pfa cu activitatea servicii sonorizare muzicale [nunti,cumatrii] trebuie casa de marcat sau ajunge factura+chitanta.Multumesc!
Buna ziua,

pentru PFA - servicii de reparatii incaltaminte trebuie casa de marcat?
multumesc.
Buna ziua,as vrea sa stiu ce norme impune pfa-ul la cosmetica,daca imi fac un mic salon acasa:daca am voie sa scriu in geam reclama,daca primesc vizite de la inspectori,etc.Pfa in regim norma de venit este cel mai convenabil,in sensul ca este cel mai putin costisitor?Multumesc
Buna seara,

cu riscul de a ma repeta si de a exaspera pe cei stiutori, doresc si eu o lamurire. Si asta deoarece la directia finantelor publice, am intrebat 3 inspectori si am primit 3 raspunsuri diferite si vreau sa fiu LEGAL.

Concret: detin un PFA, cod principal 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), impozitare in baza norma de venit.

mentionez ca NU prestez servicii catre persoane fizice, lucrez doar cu contract cu alta firma , plata se face numai bancar.

Doresc sa stiu, daca se poate:
1. Am obligatia de a detine casa de marcat fiscala?
2. Ce fel de acte sunt obligat sa intocmesc / detin

Va rog frumos, daca imi raspunde cineva, doresc cu mymar de lege / articol. Ceva legal, sa pot printa si sa am "la dosar".

Va multumesc si toata stima pentru cei care isi mai gasesc timpul sa raspunda pe acest forum!
Confectionez impletituri artizanale si intentionez sa devin PFA.Trebuie sa am casa de marcat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)
Obligativitate bon fiscal g_adry g_adry Este obligatoriu ca o firma ce comercializeaza si instaleaza sisteme de energie regenerabila (sisteme solare apa calda si electricitate) este obligata sa ofere ... (vezi toată discuția)
Este suficienta chitanta sau se impune factura? eLaura eLaura Buna ziua! Pentru o firma care apeleaza la serviciile unui traducator autorizat este suficienta chitanta emisa de acesta din urma sau are nevoie de factura? ... (vezi toată discuția)