Buna ziua! As dori sa stiu daca pt. un pfa cu activitatea servicii sonorizare muzicale [nunti,cumatrii] trebuie casa de marcat sau ajunge factura+chitanta.Multumesc!
Buna ziua,as vrea sa stiu ce norme impune pfa-ul la cosmetica,daca imi fac un mic salon acasa:daca am voie sa scriu in geam reclama,daca primesc vizite de la inspectori,etc.Pfa in regim norma de venit este cel mai convenabil,in sensul ca este cel mai putin costisitor?Multumesc
cu riscul de a ma repeta si de a exaspera pe cei stiutori, doresc si eu o lamurire. Si asta deoarece la directia finantelor publice, am intrebat 3 inspectori si am primit 3 raspunsuri diferite si vreau sa fiu LEGAL.
Concret: detin un PFA, cod principal 6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), impozitare in baza norma de venit.
mentionez ca NU prestez servicii catre persoane fizice, lucrez doar cu contract cu alta firma , plata se face numai bancar.
Doresc sa stiu, daca se poate:
1. Am obligatia de a detine casa de marcat fiscala?
2. Ce fel de acte sunt obligat sa intocmesc / detin
Va rog frumos, daca imi raspunde cineva, doresc cu mymar de lege / articol. Ceva legal, sa pot printa si sa am "la dosar".
Va multumesc si toata stima pentru cei care isi mai gasesc timpul sa raspunda pe acest forum!