avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate de ce noi femeile ,,iertam,,
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

de ce noi femeile ,,iertam,,

Buna ziua.Ma numesc ramona am 31 de ani ,si vreau sa stiu ce se intimpla in Romania.?De ce femeile ,suporta bataile ,de ce este atita discriminitate intre barbat si femeie.Unde este legea care zice ca femeia este egala cu barbatu?in privinta asta Romania este cu 99,9 dedesuptul altor tari cum ar fi ,,Spania,Franta,Italia,,si multe altele in care toate femeile si copii sunt protejati de maltratul familiar.Chiar nu se gaseste nimeni sa apere femeia si copilul??Ce face guvernul,ce fac parlamentari...chiar si politia primeste spaga ,,sa rupa ,,declaratii din partea femeiei pentru a denunta ,,barbatul,,va zic pentru ca eu ap patit asa ceva .Pina nu am iesit din tara nu am putut sa ma despart de el.Acum va intreb,,femeilor,,cu astfel de probleme,PINA CIND?DE CE NU RECLAMATI DREPTURILE VOASTRE?
dar protectia copilului ce face .....dau copii in ingrijirea altor persoane,care isi bat joc de ei nu le da de mincare ,nu ii spala ,si pina la urma ii omoara .NU UITATI CE SA INTIMPLAT CU MICUTUL LUCIAN DE 4 ANI .....SA AVEM INCREDERE IN ,,CINE,,IN ROMANIA CARE NU ARE NIMIC ....TOTUL ESTE CORUPTIE , CRIME,ABUZURI...CE FACE STATUL......
PAI MAMA A SCOS CERTIFICAT CUM SPUNETI SI POLITIA LA RUPT.....
Pai mama dv nu a facut copie? Trebuia sa mearga la Inspectoratul de politie.
Doamna draga, cu tot respectul, nu vad interesul dv si de ce va abateti de la subiect, v-am dat un sfat, v-am indrumat catre o institutie, dar se pare ca nu aveti nevoie de asa ceva pentru ca cunoasteti raspunsuri la intrebarile pe care le puneti si cunoasteti si activitatea institutiilor, carora le dati o nota negativa, insa va rog, nu criticati institutiile fara dovezi, daca aveti probe impotriva functionarilor, aveti suficiente institutii superioare carora sa va adresati, dar nu incercati sa adugati o pata neagra asupra lor pe forum.

Pentru ca aceste institutii sunt utile, sunt destule persoane ce au nevoie de ele, iar dv nu faceti decat sa starniti neincredere, doar pe baza unor cuvinte si a unui caz mediatizat.
O zi buna.
@ vioram
Va sustin initiativa dar va combat gramatica :slap: Mai multa grija la scriere! Apareti ca fiind consultant avocatnet ceea ce va confera un anumit prestigiu. Nu-l neglijati!
De ce femeile din Romania nu procedeaza la fel cu cele din Italia sau din Franta?
Pentru ca, din punct de vedere cultural, suntem mai apropiati de Ucraina si Russia decat de Italia si Franta. De aceea.
Bataia? Off, e josnica!
Desigur ca e josnic ca lovesti o persoana care nu se poate apara cu aceleasi mijloace si cu sanse reale, desigur ca e josnic sa lovesti copii sau femei care au cam 1/2 din greutatea ta si cam 1/3 din masa musculara iar oricare asa-zis barbat care loveste un copil sau o femeie pentru ca lovirea ii pare un mod comod si lipsit de riscuri de a incheia o discutie e doar un dobitoc abject, insa asa ceva se intampla peste tot in lume. Acesta este, adeseori, modul in care masculul speciei noastre intelege sa-si exercite puterea fizica. Trebuie sa observam aici ca oricare putere se reduce in cele din urma la o actiune asupra corpului celui nesupus. Puterea statului nu face nici ea exceptie. Nici alte puteri nu fac exceptie. Insa, pe de o parte, masculul nu are, din punct de vedere oficial, nici o putere asupra femelei si a copiilor iar pe de alta parte societatea nu e impartita in barbati si femei ci in oameni (de abele sexe) si in neoameni (la fel, de ambele sexe).
O alta observatie pe care o fac aici este ca daca Politia pare un organ puternic masculinizat (nu radeti, politia apare in 9 cazuri din 10 ca foarte masculina, e atat de masculina incat apare aproape gay :P ) justitia este puternic feminizata, in 8 cazuri din 10 judecatorii sau procurorii fiind femei. Asadar, schimbarea asteptata depinde de Ele, de cele care tin itele justitiei. Lor trebuie sa le aratam ca femeile vor o altfel de viata, ca nu mai suporta bataile si restul.

Imi cer scuze . Eu am tastatura sparta si mai gresesc dar nu era vorba despre acest aspect. Se subintelege si consider pe cei de pe acest forum persoane cu o pregatire peste medie in general si nu este un capat de tara ci de faptul ca afost in discutie un subiect binevenit ati pentru femei dar si pentru barbati.

Vioram sa stii ca iti impartasesc dezamagirea si dar si indignarea fata de faptul ca tot mai multe persoane de sex feminin sint agresate fie fizic fie verbal chiar si injurate inclusiv pe acest forum . Nu este bineinteles un razboi al sexelor ci o invitatie , cel putin eu asa o consider la a gasi impreuna o solutie de a proteja sa-i spun sexul slab , desi in cele mai multe situatii s-a dovedit mult mai puternic si mai bun in unele aspecte ale vietii. Consider , ca femeia este facuta a fie iubita si nu tratata ca pe un refugiu temporar din partea unor barbati si nici a fi folosita sub nici un pretext , este ceea ce reprezinta maturitatea unor barbati si bucuria copiilor ori sa ii apesi umerii gingasi si sa o improsti cu noroi este demn?

Alte discuții în legătură

Legea privind prevenirea si combaterea violentei in familie Roland Mindrila Roland Mindrila Cine a citit opera lui Rebreanu, „Ion”, îşi aduce aminte de Ana, soţie asupra căreia s-au produs acte de violenţă fizică, psihică şi ... (vezi toată discuția)
Divort sot violent OvidiuDaren OvidiuDaren Exista in Romania legislatie prin care femeia este protejata sau aparata in cazul in care sufera violenta de tip emotional, fizic, verbal, etc? Daca barbatul ... (vezi toată discuția)
Femei batute de catre soti macho macho Buna ziua.Cine ajuta femeile batute violenta in fam este pedepsita cu o amenda.Dar sotul poate fi tras la raspundere prin tribunal?Cred ca sunt femei agresate ... (vezi toată discuția)