avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
dar " baza" mai stiti ? Era jocul acela in care tineam o palma scoasa pe la subsoara, pe spate cumva , si ne pocneam de ne suna apa in cap ... apoi spuneau toti " bazzzzz" si trebuia sa ghicim cine a dat ... ce joc !!!
cracaneii
ce sunt?
Practica agricola pana in noiembrie era cea mai placuta perioada din anul scolar:)
Culegeam struguri (in scoala generala) si mere (in liceu). Sporturile noastre erau volei si chiar fotbal si tenis de picior... Ratele si vanatorii si mai era unul cu porunci, trebuia sa executi comanda pe care o primeai de la conducatorul de joc: un pas de randunica, o pirueta, un pas de elefant etc, inainte sau inapoi, dupa cum erai "pila" sefului de joc:))
si ne pocneam de ne suna apa in cap ... apoi spuneau toti " bazzzzz" si trebuia sa ghicim cine a dat ... ce joc !!!

Sigur nu l-ati mai juca?!;)
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
elena138, utilizator
@Magda Staicu (in ritmul in care se scrie nu cred ca apuc sa postez dupa ea)
Baza si Tara, tara vrem ostasi m-au marcat pe viata! Eram foarte slaba pe vremea cand jucam, drept urmare la baza pana ma dezmeticeam demult agresorul era repliat, iar la Tara, tara vrem ostasi ramaneam agatata ca tantarul in plasa paianjenului in oricare loc incercam sa rup lantul :happy:

@Gabrielle Monique
Sa stii ca pronuntam raspicat cele doua cuvinte, Sfant si Todor, am fost foarte uimita cand am vazut (cred ca prin clasa a II-a) Tricolorul scris si dl. Todor niciunde. Insa de distrat pe chestia asta, m-am distrat mult mai tarziu :)

@mirela741
Ce sunt cracaneii? Sunt singurii pe care nu pot sa-i identific...

@elena138
si mai era unul cu porunci, trebuia sa executi comanda pe care o primeai de la conducatorul de joc: un pas de randunica, o pirueta, un pas de elefant etc, inainte sau inapoi, dupa cum erai "pila" sefului de joc

Stiu eu :clapping: Cat e ceasul, imparate?
...cred...
Ares-3, moderator
=D>=D>=D>
Braaaaavooooooooo! =D>=D>=D>
Ma chinuiesc de ceva timp sa-mi amintesc ... :))
Multumesc! Raman datoare! :kissing:
la pescuit cu undita din bete de maracine, firul era o ata (nici nu conta culoarea), iar acul era un ac cu gamalie in care nu statea rama niciodata X-( , serile cu tarait de greieri si sclipiri de licurici...mai zic?!:O
Si... da, era frig si intuneric, dar noi aveam sufletele calde si multe lampi cu petrol :)
elena138, utilizator
Vacanta de primavara,o petreceam tot la tara.Tin minte ca uneori "cadea" si Pastele in acea perioada,iar bunica "tinea cu tot dinadinsul sa tinem post macar in saptamina mare",iar ouale le rosea joia si le "ascundea" sa nu mincam.
Intotdeauna gaseam ouale rosii,si le mincam cu atita placere...erau atit de gustoase...
Mergeam seara la Denii,curati si cuminti ca niste ingerasi,uitind parca nebuniile de peste zi.
Ziua de Paste era cea mai frumoasa,pentru ca eram "inoiti" din cap pina'n picioare, mindrii de frumoasele noastre hainute.Si masa era frumos aranjata,plina cu toate "minunile" si inconjurata de veselie...

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)