avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Uauuu....Oracolul... :blush2:
Eram deja...domnisoare...si pline de curiozitate,rasfoiam rapid caietul pina la intrebarea..." De cine esti indragostit/a...,si de aici micile gelozii...
Doamneee,ce emotii aveam in acele momente...:sorry:
Cine avea ecran de-ala colorat era de varf, ai mei au cautat o juma de an si s-au lasat pagubasi pana la urma, spre disperarea mea...

Primul film pe care mi-l aduc aminte de la televizor este serialul Forsyte Saga, Irene mi se parea cea mai frumoasa femeie din lume. Iar Nadia Comaneci a fost idolul meu in acea perioada, o iubeam cu patima.

La cinematograf prima oara am vazut Vandana, acolo in inghesuiala aceea - nu am prins bilet, stateam in picioare - cineva mi-a smuls traistuta de artizanat cu 25 de lei primiti de la bunica. Eram in clasa a IV-a, nu cred ca maica-mea si-a pus problema ca pot pati ceva daca ma lasa singura la film...
Chiar, la noi era in mare voga joaca de-a Nadia si Teodora Ungureanu ..." paralelele "era una singura .... bara de covoare

@ares : te pui ?:fight:

bazzzzzzzzzzzzzzz
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Magda Staicu, Consultant fiscal
Eeeiii! Filmele indiene ... :happy: Nu mi-a scapat unul! Si era o inghesuiala in salile de cinema! Si cozile la bilete pe 3-4 randuri!! Si plangeaaam, siii plaaangeam! Cred ca era un fel de terapie de grup :))
Dar asa am vazut si seria cu Piedone, "Cei sapte fantastici", "Vulcanul", "Gheata verde" si ... cred ca sute de filme (ar fi culmea sa mi le amintesc pe toate!), "video" l-am descoperit mai tarziu. Geam colorat la tv nu am avut, ca nu prea stateam la tv. Dupa "Mihaela" devenea neinteresant, incepand cu "telejurnicu'":D
Pentru Ares_3:
Esti o floare, esti un crin,
Esti parfumul cel mai fin
Si ca semn ca te iubesc,
Eu, mai jos, ma iscalesc.

:vishenka:

dar mirosul de sapun Fa si Rexona il mai stiti ? Cum ,care sapun ? Ala din sifonier pe care il dadeam ca "atentie " ....

... adaug: sapun "lux", deodorante: bac, lady cameea, impuls era deja prea occidental...:love:

Mi-e dor de un strop de copilarie. Mai exact, de noi, cei de atunci..:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
elena138, utilizator
dar Sandokan - tigrul Maieziei ?
vaaaaiiii , ce erou, numai muschi si vitamina ! .... nu ca albastrii astia pixelati ....

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)