avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
"cand va bate vantul
peste parul tau
sa-ti aduci aminte
de numele meu "

Era textul clasic din "oracol "
Chiar, de ce oare se chema oracol ?
-------
Zambesc si scriu .... scriu si zambesc ... mersi @ovi !

As mai juca baza . Cine se pune ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Magda Staicu, Consultant fiscal
Copilaria?!O dulce amintire cu miros de gutui coapte iarna si aroma de cirese amare vara!Imi aduc aminte de ghereta din coltul blocului unde se vindea inghetata polar ,de sticlele de lapte si borcanele de iaurt...de jocul" omul negru",de vacantele de la tara unde mincam dude si scovergi si colarezi si pepenele spart, nu taiat...
Daca valurile vremii
Te vor face-a ma uita
Sa-ti amintesti ca odata
Eu am fost colega ta

Era si in varianta colegul tau, dar nu-mi amintesc. Trebuie sa caut oracolul!:D
:angry: s-a luat curentul!!! Asta am spus ca de la topic mi se trage, asa era si cand eram copii...

@elena138
datoria se plateste: inca o strofa din alea ''clasice'', din oracole, bine? :hugall:

@Magda Staicu
Ma tentezi cu baza...:acute:
Iar de ce se numea oracol, sa mor daca pot sa-mi dau seama. Ca trebuia sa raspundem la multe intrebari dar nu le interpreta nimeni :hm: Poate doar parintii cand puneau mana pe ele :D

@aradna
Nu-mi aduc aminte prea bine omul negru, parca era ceva cu Ora x a venit, omul negru n-a sosit... dar ce trebuia sa facem?
televizorul alb negru cu plasticul ala in trei culori pus in fata ecranului : iarba si pantofii erau verzi, la mijloc era galben parca de aveau artistii niste fete hepatice iar albastrul era sus, sa fie cerul albastru ...

@ares : buna-rau aia cu luatul curentului :happy:

mai stiti ce inginerii aveam prin casa , sa alimentam becuri de lanterna de la baterii auto pentru orele alea in care nu era curent ?

dar mirosul de sapun Fa si Rexona il mai stiti ? Cum ,care sapun ? Ala din sifonier pe care il dadeam ca "atentie " ....

Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Magda Staicu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)