Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
annyella a scris:
Q88 a scris:
Eu nu am gasit pana acum intrebare din competenta generala. Si eu am acelasi sentiment vis-a-vis de acest capitol.
Ice Hellene + Q80 = nici mie nu imi place si nici nu prea o stapanesc. Am verificat si chiar vad ca pana acum nu is grile, numai ca asta m-o pus tare pe ganduri sa nu prefere anul asta tema. Asa ca am incercat un mic conspect care nu imi place. Din ce invatati? eu ma rezumasem la cod... Cum va descurcati la partea aceea electorala?
eu nu invat chestiile alea ... e timp pierdut inutil. Oricum mai mult de o grila n-or sa dea daca va fi din asa ceva... vom lua atunci 99 de puncte e bine si asa :))) :training:
Ice Hellene si Annyella vad ca amandoua va ganditi la anul electoral. Sper doar sa nu aveti gura aurita si sa nu gandeasca si profesorii ca voi.
Spor la invatat si o :coffee:
Mie mi s-a explicat pe forum (in urma cu muuulte pagini) ca sunt termene de recomandare si ca nerespectarea lor poate atrage doar sanctiuni disciplinare. Doar pronuntarea poate fi prelungita cu 7 zile. (la ce altceva te-ai gandit ca nu imi dau seama???)
Q88 a scris:
Ice Hellene si Annyella vad ca amandoua va ganditi la anul electoral. Sper doar sa nu aveti gura aurita si sa nu gandeasca si profesorii ca voi.
Spor la invatat si o :coffee:
Mie mi s-a explicat pe forum (in urma cu muuulte pagini) ca sunt termene de recomandare si ca nerespectarea lor poate atrage doar sanctiuni disciplinare. Doar pronuntarea poate fi prelungita cu 7 zile. (la ce altceva te-ai gandit ca nu imi dau seama???)
DA Q88 si multumesc de raspuns. In plus se pare ca se mai tine seama si daca hotatrarea era redactata deja inainte de pronuntare sau daca a fost redactata dupa, insa cred ca asta iese din tematica noastra...sau poate stiti si voi?!