Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
D.A.M. a scris:
sim05 a scris:
Oare s-a hotarat devansarea concursului pt admiterea in magistratura?
@sim Danilet a raspuns pe blogul lui ca s-a aprobat modificarea regulamentelor iar referitor la calendar ca se va decide saptamana viitoare.
Adica ce sa intelegem, ca inca nu s-a hotarat devansarea examenului?
Reunirea cauzelor e obligatorie in cazul in care intr-un dosar se efectueaza urm pen pt savarsirea infractiunii de furt, iar in altul pt ultrajul comis impotriva unui politist care a incercat sa-l prinda dupa comiterea furtului. In prima editie, la sf cartii la grile, Udroiu zice ca da. S-a razgandit in a 2-a editie? Sim, parca tu o ai pe-a 2-a. Nu inteleg de ce e obligatorie reunirea.
Ice Hellene a scris:
Reunirea cauzelor e obligatorie in cazul in care intr-un dosar se efectueaza urm pen pt savarsirea infractiunii de furt, iar in altul pt ultrajul comis impotriva unui politist care a incercat sa-l prinda dupa comiterea furtului. In prima editie, la sf cartii la grile, Udroiu zice ca da. S-a razgandit in a 2-a editie? Sim, parca tu o ai pe-a 2-a. Nu inteleg de ce e obligatorie reunirea.
A schimbat si aici varianta b (intrebarea 30). :D
Acum suna asa:
30. .......
b)se retine existenta unitatii naturale colective
Eu ma bucur ca am reusit sa ma detasez de grilele lui Udroiu. Mi-am batut si eu capul cu unele si am constatat ca a fost pierdere de timp. Mai bn mai faceam odata grilele care s-au dat pana acum.