Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Grilele pe care le fac nu sunt numai ale lui, dar mai arunc un ochi si la sf cartii sa vad ce minuni mai gasesc. :)
E trist ca el are un cuvant important la compunerea grilelor la examen si sincer nu inteleg de ce. Se contrazice singur in carti, isi schimba parerile in decursul a cateva luni publicand 2-3 carti... Sunt atatea exceptii, RIL-uri si teorie, chiar nu avem nevoie de harababura din cartile lui prin mintea mea.
Ice Hellene a scris:
Grilele pe care le fac nu sunt numai ale lui, dar mai arunc un ochi si la sf cartii sa vad ce minuni mai gasesc. :)
E trist ca el are un cuvant important la compunerea grilelor la examen si sincer nu inteleg de ce. Se contrazice singur in carti, isi schimba parerile in decursul a cateva luni publicand 2-3 carti... Sunt atatea exceptii, RIL-uri si teorie, chiar nu avem nevoie de harababura din cartile lui prin mintea mea.
Udroiu face greseli asta o stim cu totii . Insa datorita grilelor lui eu am inteles institutiile, Pentru ca pana la el, eu doar le invatam si atat. Iar profesorii mei de facultate aveau pretentii doar de invatat si nu de priceput. Nu ii iau apararea insa are multumirea mea, pentru ca m-a obligat sa inteleg. Greselile lui sunt mici fata de meritele pe care eu i le atribui. De aceea sunt si grele aceste grile pentru ca la o intrebare te plimba prin 5 institutii ! Mie mi se pare bun si sunt pe aceeasi unda !
Fiecare avem preferinte. Pana la urma noi alegem autorii dupa care pricepem ! Si daca o fi sa "pic" tot va ramane autorul meu preferat:)