avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
@adrianicet & saandyf - multumesc, am inteles
xyzt a scris:

@adrianicet & saandyf - multumesc, am inteles

si eu multumesc. m am lamurit cautand...:)...si o :coffee:
Grila data la promovarea in functii de executie, Drept procesual penal, Proba teoretica, Tribunal, 9 mai 2010:

Cererea inculpatului de renuntare la ascultarea martorilor propusi prin rechizitoriu:
a) este admisibila numai daca inculpatul este de acord ca declaratiile sale din faza de UP sa fie avute in vedere la solutionarea cauzei
b) este admisibila numai daca inculpatul recunoaste savarsirea faptei
c) nu este admisibila

Raspuns corect dat de ei - c). Dar de ce nu este admisibila?

Sa inteleg ca "martorii propusi prin rechizitoriu" sunt cei propusi de procuror, si deci doar el ar putea renunta? La asta se refera?
xyzt a scris:

Grila data la promovarea in functii de executie, Drept procesual penal, Proba teoretica, Tribunal, 9 mai 2010:

Cererea inculpatului de renuntare la ascultarea martorilor propusi prin rechizitoriu:
a) este admisibila numai daca inculpatul este de acord ca declaratiile sale din faza de UP sa fie avute in vedere la solutionarea cauzei
b) este admisibila numai daca inculpatul recunoaste savarsirea faptei
c) nu este admisibila

Raspuns corect dat de ei - c). Dar de ce nu este admisibila?

Sa inteleg ca "martorii propusi prin rechizitoriu" sunt cei propusi de procuror, si deci doar el ar putea renunta? La asta se refera?

da, asta cred si eu. Nu poate renunta la ceva ce nu el a propus.

doru6 a scris:

cori_247 a scris:

Cum reusiti sa invatati si sa ramaneti concentrati atatea ore pe zi si atat de mul timp, fratilor?
Am invatat un an intreg degeaba, acum recitesc pe la procedura civila si mi se pare ca le vad pentru prima data.
Jur ca nu mai pot, o sa dau foc la cartile astea!

Stiu ce spui, si eu simt ca innebunesc...sunt atatea notiuni, exceptii, exceptii la exceptii, nici nu mai stiu daca sa sper sa intru la INM sau macar sa iau o nota decenta. Oricum pentru mine procedura penala e cea mai horror. Pot sa o citesc de o suta de ori ca tot am impresia de fiecare data ca o citesc pentru prima oara.

cred ca este o impresie general valabila...:(...poate si din cauza ca se apropie cu pasi repezi examenul...peste 3 saptamani pe vremea asta zarurile vor fi aruncate deja..:D

Ultima modificare: Duminică, 5 August 2012
carmen0602, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)