Ce inseamna codul de incarcare din revisalul online? Exemplu cod incarcare: data_4_1_CUI_123456789 Pentru ca ma ocup cu inregistrarea + transmiterea Revisal la mai multe societati comerciale vreau sa creez o metoda de evidentiere a actelor transmise la Revisal. M-am gandit sa fac o stampila Transmis Revisal Cod incarcare X La cod incarcare oare e de ajuns daca apare data si numerotatia finala?
Multumesc.
Buna ziua!
Sunt un intarziat care inca nu a preluat datele din vechiul Revisal in cel nou. Am avut cateva tentative si toate au esuat,. Nu mi se activeaza butonul de preluare din versiunea noua. Stiu sigur ca am actualizat cu toate patch-urile, asta e intrebarea pusa de toata lumea. Am sunat si la TeamNet, mi-au propus o varianta care a esuat si ea.
Am posibilitatea sa introduc datele manual. Nu mai vreau sa preiau din revisalul vechi, m-am saturat deja de cate ori am incercat. Nu sunt chiar asa multi angajati, intr-o zi termin, numai sa stiu ca se poate.Le trec date la cei activi la 1 aug 2011 cu salariile si sporurile aferente, iare de la 1 aug toate modificarile intervenite gen suspendari sau alte modificari care nu se treceau inainte.
Deja nu mai stiu cum sa procedez, am incercat chiar sa actualizez din nou cu cele 5 pach-uri, acum imi da si eroare, ele fiind deja instalate, mi se pare normal.
Am vazut ca exista posibilitatea introducerii unui angajator nou. As putea merge pe calea asta? Sa inregistrez angajatorul si apoi iau contract cu contract in ordinea inceperii activitatii.
Multumesc pentru raspunsuri, poate totusi reusesc sa ma lamuresc.
M-am gandit la varianta asta, nu am incercat-o pentru ca mi-e frica sa nu-mi afecteze in vreun fel baza de date din revisalul vechi. Desi, teoretic, daca le dezinstalez si apoi le instalez din nou nu ar avea ce sa se intample.