avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform Hotãrârii de Guvern nr. 500/2011

a aparut pe siteul inspeciei muncii
Daca ati sunat la numerele vechi , nu mai raspunde nimeni intrucat le-au schimbat ... daca sunteti din Bucuresti , la sediul ITM - unde se preia revisalul - exista un consultant al TeamNet pentru a da lamuriri cu privire la aceste erori.

De obicei , modificarile de nume si de sediu ale angajatorului se faceau la serviciul IT din cadrul ITM-ului ... mergeti acolo si rezolvati aceste modificari.
buna seara

cand introducem un contract pe perioada determinata se poate introduce data expirarii sau se poate alege o exceptie la perioada exirarii (art 83 lit a, e sau h)- daca se alege exceptia nu se mai poate completa data.

intrebare daca am incheiat sau prelungit un contract conf art 83 lit h si am stabilit (precizat) data cand expira acesta este corect sa completam data expirarii si nu sa bifam exceptia?
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
zxz19, utilizator
In cazul unui c.i.m. incheiat pe durata determinata se va trece data expirarii duratei penru care a fost incheiat ... exceptia se alege in situatia in care nu este precizata durata exacta a c.i.m. ..
multumesc.

inca o intrebare: ce sporuri introducem?
am vazut in lista ca sunt trecute: sporul de noapte si sporul pt ore suplimentare. Acestea variaza de la luna la luna. atunci ce cuantum introducem?
zxz19 a scris:

multumesc.

inca o intrebare: ce sporuri introducem?
am vazut in lista ca sunt trecute: sporul de noapte si sporul pt ore suplimentare. Acestea variaza de la luna la luna. atunci ce cuantum introducem?


In acest caz , sporul va fi modificat lunar ...

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)