avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea nouã a aplicaþiei Revisal conform Hotãrârii de Guvern nr. 500/2011

a aparut pe siteul inspeciei muncii
elga50 a scris:

Inca o data:
Am datele transmise si existente pe portal in varianta veche. Pot intra acolo sa le vad.

Ies de acolo si vreau sa ajung pe portal in versiunea noua ca sa transmit datele din varianta noua de pe calculatorul meu in versiunea noua pe portalul ITM. Dupa ce le-as transmite n-as mai intra pe varianta veche, asta stiu.

Ideea e ca eu nu pot intra in varianta noua ca sa depun fisierul pregatit in varianta noua.
Imi da user sau parola eronate




Am transmis revisalul nou cu succes si pot sa intru si pe revisalul vechi....in concluzie pot intra pe amandoua.
Pentru a intra pe varianta noua, pe portal trbuie sa dati click in stanga pe Acces portal versiune conforma cu 500/2011 si se va deschide o alta pagina unde introduceti utilizator si parola.
Bafta.
Multumesc, stiam si asta, ca altfel nu intrebam :) Probabil ca eu fac parte din cei 15% dintre utilizatorii carora nu li se recunoaste user si parola in varianta noua.
Am scris la ITM si astept un raspuns.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
elga50, moderator
rugaminte:

am urmatoarea situatie - am revisalul pentru 2 firme pe acelasi calculator:

1. Lucrez o firma mica, cu 1 salariat, in revisalul nou si o voi transmite folosind portalul de acces pt revisalul nou, ok inteleg ca pentru acesta firma mica, nu mai pot folosi si transmite din revisalul vechi 2.4.0?

2.APOI, a doua firma cu mai multi salariati, si cu multe schimbari, pentru care momentan folosesc tot revisalul vechi 2.4.0, si transmit normal tot prin metoda conforma revisalului vechi.

intrbarea mea pentru cei cei care sunt avansati in modul de lucru cu revisalul ( vechi si nou).
daca transmit prin revisalul nou firma mica, pentru a doua firma mare pot transmite in continuare folosind metoda veche?
@ gel
In prezent se pot folosi si transmite ambele versiuni ... versiunea veche se poate folosi pana la 01.11.2011.

@ Viovas
Teoretic se trec toate suspendarile in REVISAL ... asta ar insemna ca pentru fiecare situatie in care sc.i.m. se suspenda trebuie sa fie emisa o decizie sau se poate intocmi un act aditional la c.i.m.
multumesc frumos.:rolleyes:si .. in situatia in care lucrez in revisalul 2.4.0 in continuare, pt contractele noi, cu data inceperii din august, unde introducem salariul? la rubrica de detalii e bine?( pt ca legea 500 spune ca trebiue sa precizam salariul) of,

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)