avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
in perioada imediat urmatoare vor fi peste 1000 de locuri scoase la bataie...ar fi bine sa ne gaseasca pregatiti...nu pierdeti sansa asta unica..
Multumesc Magdan pentru incurajari si pentru toate vorbele bune spuse despre cei din Academie. Apreciez!
Sago, diferenta o fac oamenii intre ei nu institutia in sine. Cunosc judecatori in functie, foarte bine pregatati, care au terminat facultatea la particular. Deci ambitia, autodeterminarea si dorinta de ati urma un vis , astea sunt detaliile care fac diferenta. Restul sunt sabloane ! Mult succes iti doresc si timp [ pt ca am inteles ca nu prea ai ]
Multumesc Sheeba. Asa este. Ai dreptate si nu ma intelege gresit. Nu am nimic impotriva facultatilor particulare(a doua facultate am terminat-o la particular anul trecut). Nu prea am timp, dar imi dau toata silinta pentru a fi apta dupa amiaza pentru invatat. Oricum, e bine sa schimbi pareri cu alte persoane care urmaresc acelasi tel.
Multumesc pentru raspunsuri, s-a luminat situatia. Este foarte greu atunci cand nu te poti baza decat pe zvonuri si pareri neavizate.

Mesajul meu nu a avut nicidecum scopul de a-i pune pe un plan inferior pe cei de la Academie, de altfel eu insumi sunt inca student acolo si ceea ce am spus anterior se bazeaza pe sistemul faimos de soapte si zvonuri pe care sago sunt sigur ca il cunoaste.

Academia are si bune si rele. In final diferenta o face omul, nu institutia, intr-adevar.

Mult spor si sa ne vedem colegi!

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)