avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Ma bucur ca mai sunt oameni cu un entuziasm ca a lui Andrew, numai ca de multe ori nu-i destul sa ne dorim ceva. Trebuie munca muuuulta, sprijin, curaj si putin noroc.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2008
laurici, utilizator
Iti multumesc pentru apreciere.
Eu consider ca trebuie sa ne gandim si ce fel de societate le lasam copiilor nostrii.
Nu vreau ca, generatiile viitoare, sa-mi reproseze ca nu le-am lasat o societate mai dreapta si mai buna.
Idealul nostru in viata nu sta,cel mai mult in ceea ce facem pentru noi, ci important este ceea ce lasam in urma noastra pentru ca nu luam nimic cu noi pe lumea cealalta, ci totul le ramane copiilor nostrii.
Important este sa fii om intre oameni iar, actiunile tale sa fie benefice atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.
In ultimii ani- daca stam si privim la ceea ce s-a intamplat in tara noastra-, vom observa ca foarte multi imbogatiti de azi si-au contruit averile si au urcat in functii publice prin inlaturarea valorilor.!!!
Noi nu mai avem valori , nu mai avem nici un cuvant de spus in fata Europei- si, nu peste mult timp vom privi cum aceasta tara nu mai exista ca natiune, sau daca mai exista nu mai are nici un cuvant de spus la nimeni iar atunci ne vom intreba cum de s-a ajuns in aceasta situatie.
Va intrebati, voi oare, de ce romanii fac si dreg numai rele prin occident ? De ce sunt luati in vizor numai romanii?
Ce credibilitate sa mai avem la UE daca nu suntem in stare sa rezovam problemele noastre.
De ce nu putem sa gandim si noi ca germanii dupa al doilea razboi mondial si sa incecam sa nu ne mai gandim la altceva decat la reconstructia democratica a acestei tari?
Toate cele bune !
Spor la invatat !
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2008
ANDREW ADAM, utilizator
draga andrei, inca de la inceput vreau sa ti marturisesc ca intru pe forum numai pt a mai vedea cat de idealist mai esti in ziua respectiva. din cate am citit, inteleg ca , potrivit varstei. ar trebui sa fii mult mai rational. imi dai impresia ca ar fi trebuit sa te inscrii in politica, sa dai jos sistemul, sa faci ceva din tarisoara asta domnule, pt ca restul sunt niste dobitoci care nu ti ajung la nas.
pe de alta parte, e bine s afii optimist, dar nici in halul asta! care e mafia asta, in ce cercuri te ai invartit? crezi ca daca vei ajunge magistrat si iti doresc succes, vei reusi sa faci tu ceva? vei fi inca un amarat, sclav la stat! si atat!
sper ca nu v-am deranjat cu aprecierile mele matinale, dar am convingerea ca suntem destul de maturi si "uniti" pt a intelege ceea ce am vrut sa transmit.
mult noroc tuturor!
Iti multumesc pentru mesaj Lorelei27.

Am inteles ceea vrei sa transmiti si iti raspund ca nu voi fi niciodata sclav la stat.
Sunt un simplu cetatean responsabil care isi cunoaste frepturile si nu accepta sa fie calcat in picioare, sa fie umilit de niste parveniti pe scena politica care s-au cocotat in varful puterii pentru a jefui aceasta tarisoara. Eu reprezint societatea civila din Romania si nu aceea subordonata partidelor politice.
Sunt dusmanul Partidelor Politice. Mai multe partide mi-au propus sa intru in politica dar nu doresc, in acest moment. Poate mai tarziu.
Daca nu imi convine pozitia de magistrat, ma retragr si cu asta basta. Nu am sa accept sa fiu sclavul nimanui. Sunt o persoana activa care are initiativa si cu o dorinta apriga de schimbare a tot cceea ce este in jur, tot ce este retrograsd si plafonat, tot ce reprezinta un “Status Quo”.
Felul meu este sa fiu altruist si sa fac bine in jurul meu oriunde ma duc, fara sa deranjez pe cei din jur si nu imi place sa fiu obedient.

Poate ce tu vei reusi la INM, vei ajunge magistrat, te vei casatori, vei face si copii si vei ramane o simpla persoana obedienta a sistemului, in pasivitate totala, fara nici un pic de initiativa de a schimba ceva in jurul tau. Un magistrat care executa anumite sarcini in functie de reglementarile legale, mai mult sau mai putin.

Eu sunt un reactionar, o persoana activa, care doreste schimbarea, care nu poate trai in aceiasi situatie tot timpul.
Cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca eu vreau sa fac curatenie morala in Romania si ca, mai devreme sau mai tarziu, fuck-erii astia de corupti ma vor lichida.
Crezi ca imi este frica de ceva in viata aceasta sau de acest sistem ipocrit si plin de imoralitate?
Poate ca aceasta este soarta mea. Nu am incetat niciodata sa abdic de la idealurile mele si sunt mundru de acest lucru chiar daca am avut multe de pierdut in viata prin faptul ca am spus adevarul gol-golul, pe fata si nu pe la spate cum procedeaza majoritatea oamenilor.
Sunt un idealist. Nu sunt un materialist, nu ma intereseaza banul. M-am nascut sarac dar sunt bogat la suflet iar idealurile mele nu imi vor fi niciodata anulate de nimeni. Nu voi face niciodata vreun pact cu DIAVOLUL pentru a profita de una sau mai multe situatii. Nu doresc interes personal ci actionez in privinta indeplinirii idealurilor majoritatii, a comunitatii in care traiesc si imi desfasor activitatea. Am atacat toate partidele aflate la guvernare, fara discriminare.
GRESEALA ROMANILOR ESTE ACEEA DE A NU FI UNITI !
‘DIVIDE ET IMPERA’ – este politica dintotdeauna a partidelor politice, iar noi cetatenii de rand acceptam promisunile desarte ale partidelor politice
Spor la invatat si fiti demni de voi insiva !
ANDREW ADAM a scris:

Iti multumesc pentru mesaj Lorelei27.

Am inteles ceea vrei sa transmiti si iti raspund ca nu voi fi niciodata sclav la stat.
Sunt un simplu cetatean responsabil care isi cunoaste drepturile si nu accepta sa fie calcat in picioare, sa fie umilit de niste parveniti de pe scena politica care s-au cocotat in varful puterii pentru a jefui aceasta tarisoara. Eu reprezint societatea civila din Romania si nu aceea subordonata partidelor politice.
Sunt dusmanul Partidelor Politice. Mai multe partide mi-au propus sa intru in politica dar nu doresc, in acest moment. Poate mai tarziu.
Daca nu imi convine pozitia de magistrat, ma retrag si cu asta basta. Nu am sa accept sa fiu sclavul nimanui. Sunt o persoana activa care are initiativa si cu o dorinta apriga de schimbare a tot cceea ce este in jur, a tot ce este retrograd si plafonat, a tot ceea ce reprezinta un “Status Quo”.
Felul meu este sa fiu altruist si sa fac bine in jurul meu oriunde ma aflu, fara sa deranjez pe cei din jur si nu imi place sa fiu obedient. Accept o schimbare dac exista unanimitate, schimbarea nu trebuie sa vina numai de la mine, ci de la toti cei din jurul meu.

Poate ce tu vei reusi la INM, vei ajunge magistrat, te vei casatori, vei face si copii si vei ramane o simpla persoana obedienta a sistemului, in pasivitate totala, fara nici un pic de initiativa de a schimba ceva in jurul tau. Un magistrat care executa anumite sarcini in functie de reglementarile legale, mai mult sau mai putin.

Eu sunt un reactionar, o persoana activa, care doreste schimbarea, care nu poate trai in aceiasi situatie tot timpul.
Cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca eu vreau sa fac curatenie morala in Romania si ca, mai devreme sau mai tarziu, fuck-erii astia de corupti ma vor lichida ?
Crezi ca imi este frica de viat sau de ceva in viata aceasta sau de acest sistem ipocrit si plin de imoralitate?
Poate ca aceasta este soarta mea. Nu am incetat niciodata sa abdic de la idealurile mele si sunt mandru de acest lucru chiar daca am avut multe de pierdut in viata prin faptul ca am spus adevarul gol-golul, pe fata si nu pe la spate cum procedeaza majoritatea oamenilor.
Sunt un idealist. Nu sunt un materialist, nu ma intereseaza banul. M-am nascut sarac dar sunt bogat la suflet si la minte iar idealurile mele nu imi vor fi niciodata anulate de nimeni. Nu voi face niciodata vreun pact cu DIAVOLUL pentru a profita de una sau mai multe situatii. Nu doresc interes personal ci actionez in privinta indeplinirii idealurilor majoritatii, a comunitatii in care traiesc si imi desfasor activitatea. Am atacat toate partidele aflate la guvernare, fara discriminare.
GRESEALA ROMANILOR ESTE ACEEA DE A NU FI UNITI !
‘DIVIDE ET IMPERA’ – este deviza si actiunea dintotdeauna a tuturor partidelor politice, iar noi cetatenii de rand acceptam promisunile desarte ale partidelor politice
Spor la invatat si fiti demni de voi insiva !

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)