avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Va solicit sa va hotarati pe ce forum sa purtam niste discutii despre admiterea la INM 2009 - pe
admitere magistratura 2009
sau
candidati la concursul de admitere la INM 2009
Consider ca anumite informatii ar putea, pur si simplu, sa se piarda in pragul concursului 2009.
Daca vreti supunem la vot.
Chiar daca suntem avertizati, consider ca un forum este de ajuns.
Ce parere aveti ?
Rezultat – Se pare ca vom comunica cu totii pe un singur forum
Acest forum este
admitere magistratura 2009
AICI SCRIU CEI CARE VOR SA FIE UNITI...:P unii vor fi intotdeauna ghidati dupa principiile individualismului,pt ca naa cam asa merge treaba in tara asta si e pare ca se reflecta si in cele mai nesemnificative lucruri cum ar fi discutia pe acest forum
...au inceput deja discutiile,s-au adunat un oarecare numar de pagini si informatii totodata...nu inteleg de ce se dezbat astfel de probleme...cei care au deschis subiecte asemanatoare ori nu stiu sa citeasca ori nu s-au informat indeajuns incat sa-si dea seama ca deja se discuta,au inceput discutiile despre admitere INM 2009...fiecare scrie unde vrea....dar nu inteleg de ce sa-i lasam sa ne deranjeze pe cei care nu au aratat minimul de respect fata de acest subiect si acesta discutie,desi virtuala si au postat pur si simplu la intamplare sau au creat topicuri asupra unor probleme aflate deja in discutie ...probabil situatia a fost si este oarecum incerta si din cauza faptului ca se afla inca in curs de desfasurare admiterea INM 2008...
eu merg pe drumul asta...:P

Care ce a mai invatat?
ceva carti de grila?..in afara de cea a lui Viorel Voineag...care mai este recomandata
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Eu am cumparat de la ed.Universul Juridic ‘Teste grila pentru admiterea in magistratura’ 2008
Autor Mihaela Ciobanu, pret 30 lei, fara nici un fel de taxe.
Contine toate testele date la INM din 1999 si pana in prezent precum si teste propuse.
Doresc sa cumpar Codul civil comentat (2008) - 120 lei.
Mi-l recomanda cineva?
Sunt interesat de un cod in format AUDIO.
Interesant. Nu ?
Sa mergi pe strada si sa asculti codul de procedura penala !!!

Sunt uimit de numarul mare de topicuri cu acelasi subiect INM 2009.
Spre exemplu, urmatorul material a fost luat de pe topicul 'Master sau limba straina pt. INM 2009.
Eu cred ca tot ceea ce inseamna INM sa fie scris pe un singur topic.

CONFERINTA “STRATEGIA INSTITUTIONALA SI PREGATIREA ÎN DOMENIUL JURIDIC ÎN ROMÂNIA” 9 – 10 FEBRUARIE 2006

"Concursul de admitere la institutul national al magistraturii probe de concurs, tematica si bibliografie

Participantii au salutat initiativa Uniunii Juristilor din România de creare a Centrului National pentru Promovarea si Coordonarea Învatamântului Juridic.
Participantii au recomandat luarea în considerare, pentru înscrierea la INM, a absolvirii unui curs de master alternativ examenului de licenta deja existent, începând cu anul 2009. Totodata, începând din 2009, probele actuale de selectie a candidatilor ar putea fi completate cu un test eliminatoriu la o limba straina, la alegerea candidatilor.
Participantii au recomandat renuntarea la testul psihologic eliminatoriu si verificarea componentelor psihologice din profilul magistratului în cadrul probei de interviu."

No more comment !
Spor la invatat !
Iata situatia topicurilor
este un tabel si nu stiu daca va fi integrat in pagina

Subiect Raspuns Initiator Vazut Ultimul mesaj

7 candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Du-te la pagina: 1 2 3 4 5 6 7
54 bdm_jus

4 admitere magistratura-2009
Du-te la pagina: 1 2
969 Autor: Gavril
Vineri, 26 Septembrie 2008, 20:38

5 Master sau limba straina pt INM 2009 ?
Du-te la pagina: 1 2 3
18 kalula
928 Autor: Gavril
Joi, 18 Septembrie 2008, 18:03
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2008
ANDREW ADAM, utilizator
În primul rând îi felicit pe cei care au intrat în acest an la INM. ªtiu că au învăţat mult şi au meritat să intre. Celor ce vor încerca în 2009 le transmit cele mai calde salutări şi spor la învăţat. Am încercat şi eu de mai multe ori dar fără succes (însă nu mă dau bătut). E bine că s-au deschis aceste topicuri despre admiterea inm 2009 şi că putem discuta despre posibile subiecte, manuale...etc. Toate cele bune priteteni! :D
Am redeschis toate topicurile privitoare la aspecte diferite din cadrul admiterii in magistratura.

E imposibil de crezut ca un singur topic va putea acoperi toate problemele pe care le ridica aceasta idee.

Daca vreti sa va fie mai usor, puteti sa va definiti cateva probleme majore pe care le implica admiterea (probleme administrative, drept penal, drept civil, proceduri, etc) si deschideti un topic pentru fiecare dintre ele.

Exemplu:

Admitere INM 2009 - stiri de ultima ora, zvonuri (ce se mai aude)
Admitere INM 2009 - drept penal
Admitere INM 2009 - drept civil
...
Admitere INM 2009 - probleme administrative (cand se tine examenul, unde se face inscrierea, ce e in dosarul de inscriere, etc.)

In acest fel, o sa puteti sa ii obligati pe cei care vin din urma sa nu mai deschida topicuri noi, ci sa scrie in cele existente deja, pentru ca altfel n-ar face decat sa puna in discutie idei existente deja.

In cazul in care gasiti ideea ok, astept sa va hotarati ce topicuri deschideti si despre ce probleme ati putea discuta si ati rezolvat problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Octombrie 2008
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)