avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
rali a scris:

2.Procurorul dispune scoaterea de sub U.P. in cazurile prevaz in art. 10 lit a)-e).
3.Persoana vatamata se poate constitui ca parte civila numai in contra inculpatului si a persoanei responsabile civilmente

INTREBAREA 2 Adevarat,
Organul de cercetare penala propune solulutia, iar procurorul dispune,
Circuitul dosarului
Dosarul cu propunerea de a se scoate de sub urm penala este inaintat procurorului, ) in cazul in care dosarul nu se afla la urmarire penala proprie,) apoi procurorul in baza probatoriului existent la dosar daca procurorul considera ca este suficient, va dispune Scoatera de sub urmarire penala

SCUZZEEEE LA
INTREBAREA NR.3,Fals
Cu siguranta persoana vatamata se poate constiutiu ca parte civila numai in contra invinuitului sau inculpatului şi a persoanei responsabile civilmente,
Scuze, acum am vazut ca in enunt este trecut doar inculpatul şi partea resp civ. si nu apare sin invinuitul

Ps. sunt in timpul serviciului.... nu prea e o scuza dar, incerc....
Oricum mult succes, ca mai ai un pic pana la ex.

la intrebarea 2 este adevarat? pai nu am mentionat daca este invinut sau inculpat in cazua! in enuntul formulat nu este aceasta mentiune!!! deci e adevarat sau fals in conditiile astea?

si la 6 e enuntul cu conexitatea !ai incurcat cu 7. eu ziceam de 6! probabil nu ai apucat sa citesti atent.
oricum multum pt toate detaliile pe care le pui pe site!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
ayan, utilizator
Daca multa lume stie sa croiasca asemenea teste, incep sa cred ca iar am irosit banii pe sng.:( dar gasesc utile aceste teste.

La intrebarea 2- cred ca e adev cf 249 apoi 6 e fals cf art. 33 iar la 7 e vorba de instante, min pub si oup parca la restul s a raspuns corect

Iar la intrebarea legata de hotel , anul trecut fetele ziceau de un hotel nellis accesibil ca pret. Vezi topicul de anul trecut

Tot editez mesajul dar se impune pentru ca mi am amintit o alta problema pe care o pun pe seama unei lipse de pregatiri serioase, mai exact : interpretez articolele atunci cand nu stiu, ceva de genul : daca la stramutare sunt arestati, se dispune aparator din oficiu. Ei, mie imi pare ca "intotdeauna " se face asta si nu sunt sigura. Evident, e doar un exemplu si stiu ca problema se rezolva daca se citeste extracuricular insa acum e prea tarziu pentru asta. Of!:confused:
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
ContSters183056, utilizator
ela n a scris:

Daca multa lume stie sa croiasca asemenea teste, incep sa cred ca iar am irosit banii pe sng.:( dar gasesc utile aceste teste.

La intrebarea 2- cred ca e adev cf 249 apoi 6 e fals cf art. 33 iar la 7 e vorba de instante, min pub si oup parca la restul s a raspuns corect

Iar la intrebarea legata de hotel , anul trecut fetele ziceau de un hotel nellis accesibil ca pret. Vezi topicul de anul trecut

LA INTREB 2 e fals. dak s-a omis sectiunea cu "exista invinuit sau inculpat in cauza, cum sa fie adevarat?
Buna,

Am si eu o intrebare legata de tematica afisata la procedura civila: voi invatati si Stramutarea, Persaoanele care sunt impreuna reclamante sau parate, Chemarea in judecata a altor persoane, Aratarea titulrului dreptului, Amenzile judiciare si despagubiri, Procedura inainte de judecata. Dispozitii generale, Sedintele de judecata si politia lor, Verificarea de scripte, Expertiza, Cercetarea la fata locului, Interogatoriul, Asigurarea dovezilor, Hot. partiale, Hot. care consfintesc invoiala partilor, Cheltuielie de judecata, Judecarea apelului, Judecarea recursului si efectele casarii, pentru ca nu apar specificate in tematica si sa nu existe surpriza de a avea subiecte din ele la examen.

LA INTREB 2 e fals. dak s-a omis sectiunea cu "exista invinuit sau inculpat in cauza, cum sa fie adevarat?

Am vazut raspunsul nu intrebare din citat. Iar la organe judiciare?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)