Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
2.Procurorul dispune scoaterea de sub U.P. in cazurile prevaz in art. 10 lit a)-e).
3.Persoana vatamata se poate constitui ca parte civila numai in contra inculpatului si a persoanei responsabile civilmente
INTREBAREA 2 Adevarat,
Organul de cercetare penala propune solulutia, iar procurorul dispune,
Circuitul dosarului
Dosarul cu propunerea de a se scoate de sub urm penala este inaintat procurorului, ) in cazul in care dosarul nu se afla la urmarire penala proprie,) apoi procurorul in baza probatoriului existent la dosar daca procurorul considera ca este suficient, va dispune Scoatera de sub urmarire penala
SCUZZEEEE LA
INTREBAREA NR.3,Fals
Cu siguranta persoana vatamata se poate constiutiu ca parte civila numai in contra invinuitului sau inculpatului şi a persoanei responsabile civilmente,
Scuze, acum am vazut ca in enunt este trecut doar inculpatul şi partea resp civ. si nu apare sin invinuitul
Ps. sunt in timpul serviciului.... nu prea e o scuza dar, incerc....
Oricum mult succes, ca mai ai un pic pana la ex.
Daca multa lume stie sa croiasca asemenea teste, incep sa cred ca iar am irosit banii pe sng.:( dar gasesc utile aceste teste.
La intrebarea 2- cred ca e adev cf 249 apoi 6 e fals cf art. 33 iar la 7 e vorba de instante, min pub si oup parca la restul s a raspuns corect
Iar la intrebarea legata de hotel , anul trecut fetele ziceau de un hotel nellis accesibil ca pret. Vezi topicul de anul trecut