Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
examenele care se dau pe locuri vacante la parchete,sunt asemanatoare celor de la sng?ma refer la intrebari...ms
ilinca003 a scris:
examenele care se dau pe locuri vacante la parchete,sunt asemanatoare celor de la sng?ma refer la intrebari...ms
salut
eu am urmarit si concursurile la instante iar modalitatea de examinare depinde de fiecare comisie care fomuleaza subiectele ,unele grila ,altele sinteza .Ultima data la Constanta s-a dat sinteza
Aici la Sng e diferit si unele subiecte mi-au creat probleme ,de aceea una din modalitatile de invatare este sa imi dau teste in fiecare dimineata pe categorie de subiecte .Am inceput cu cele privind caracterul fals sau adevarat
test procedura penala
Mentionati caracterul fals sau adevarat al enunturilor :
1.Recursul impotriva incheierii de admitere a cererii de liberare provizorie se judeca in termen de 3 zile si este suspensiv de executare
2.Aducerea inculpatului arestat la judecata este obligatorie
3In cursul judecatii instanta pronunta incetarea procesului penal in cazul in care fapta nu a fost savarsita de invinuit sau inculpat
4.Citarea tutorelui la efectuarea prezentarii materialului de urmarire penala in cazul infractiunii savarsite de un minor este obligatorie
5.Cererea de apel se depune la instanta a carei hotarare se ataca
6.Poate forma biectul comisiei rogatorii incuviintarea de probatorii.
Poate foloseste la ceva .
vrajamarii a scris:
ilinca003 a scris:
salut
eu am urmarit si concursurile la instante iar modalitatea de examinare depinde de fiecare comisie care fomuleaza subiectele ,unele grila ,altele sinteza .Ultima data la Constanta s-a dat sinteza
Aici la Sng e diferit si unele subiecte mi-au creat probleme ,de aceea una din modalitatile de invatare este sa imi dau teste in fiecare dimineata pe categorie de subiecte .Am inceput cu cele privind caracterul fals sau adevarat
test procedura penala
Mentionati caracterul fals sau adevarat al enunturilor :
1.Recursul impotriva incheierii de admitere a cererii de liberare provizorie se judeca in termen de 3 zile si este suspensiv de executare
2.Aducerea inculpatului arestat la judecata este obligatorie
3In cursul judecatii instanta pronunta incetarea procesului penal in cazul in care fapta nu a fost savarsita de invinuit sau inculpat
4.Citarea tutorelui la efectuarea prezentarii materialului de urmarire penala in cazul infractiunii savarsite de un minor este obligatorie
5.Cererea de apel se depune la instanta a carei hotarare se ataca
6.Poate forma biectul comisiei rogatorii incuviintarea de probatorii.
Poate foloseste la ceva .
Awesome!=D> Ai perfecta dreptate , asa retii mai usor iar pregatirea ta pentru examen e isteata foc. Si, cum sa nu foloseasca asa teste faine?!
Sa vedem cat stiu 1.f 2.a 3.f 4.a 5.a 6.f.
La genul acesta de subiecte ,anul trecut s a spus ca nu trebuie mentionat articolul. Eu zic ca mentiunea asta trebuie respectata