Procurorul isi desfasoara todeauna activitatea in subordinea ministerului PUBLIC, niciodata in subordinea Ministerului Justitiei,
conform baremului de corectare la organizare judiciara de anul trecut
a. fals art 62 alin 2 din legea 304/2004 si art 65 alin 1
Procurorul isi desfasoara activitatea potrivit principiilor legalitatii ,impartialitatii si controlului ierarhic ,sub AUTORITATEA ministerului justitiei ,in conditiile legii.
Procurorii din fiecare parchet sunt subordonati conducatorului parchetului respectiv.
Asta a fost corectarea si un cuvant a schimbat tot enuntul
oricum multumim de ajutor
Chiar ca un cuvant poate schimba tot! Dar stii ce i nostim? :))La acea intrebare am raspuns corect doar din noroc chior, nu ca am analizat tot. E tare uratica legea 304 si imediat dupa ,ordinul 529.
Acum referitor la organele jud, asa cum adeja am raspuns stiu tot din cursuri ca intra si min pub insa cred ca ar trebui sa raspundem la examen doar cu informatiile care au trimiteri la legi si articole, nu ce stim extra...poate nu e apreciat de comisie
La mine legea 304 art 62 alin 2 e : proc isi desf activitatea cf principiilor legalitatii impartialitatii si controlului ierarhic, SUB AUTORITATEA MIN JUSTITIEI asa cum a explicat vrajamarii
Nu inteleg de unde formularea ta de mai sus.
Am inteles de unde: e legea 304 din 2004 dara asa cuma aparut in mof 827 din 2005, adica neactualizata.
[ link extern ]
Of! Am crezut ca e vorba de noi modificari