avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Pentru vrajamarii
OK, nu mai trec rezolvarea testelor .
Anul trecut de fapt si anul asta ma supara ca stiu subiectul dar nu sunt sigura si atunci incep s o iau pe campii punand in exces chiar informatii ce depuncteaza .
Apoi a mai fost o chestie care m a demoralizat : dupa o jumate de ora, s a iesit din sala masiv si asta ma facut sa cred ca toata lumea aia e mai pregatita decat mine ... nu m am mai concentrat ...nu mai intelegeam ce se cere...in fine ...sa vedem ce fac anul asta.

Intr o alta ordine de idei, testele concepute de tine sunt tare frumos alcatuite.
Din partea mea :coffee: dar cola ca e prea cald
ela n a scris:

Pentru vrajamarii
Anul trecut de fapt si anul asta ma supara ca stiu subiectul dar nu sunt sigura si atunci incep s o iau pe campii punand in exces chiar informatii ce depuncteaza .
Apoi a mai fost o chestie care m a demoralizat : dupa o jumate de ora, s a iesit din sala masiv si asta ma facut sa cred ca toata lumea aia e mai pregatita decat mine ... nu m am mai concentrat ...nu mai intelegeam ce se cere...in fine ...sa vedem ce fac anul asta.

Intr o alta ordine de idei, testele concepute de tine sunt tare frumos alcatuite.

si pe mine anul trecut ma debusolat faptul ca ii vedeam pe ceilalti ca plecau mai repede, sau cand vedeam ca colega din stanga si colegul din dreapta mea scriau de zor si aveau paginile pline iar eu abia facusem poate o materie....dar pana la urma cand m am uitat la rezultate am constatat ca si colega si colegul au luat note de 3 si 4 iar eu care am scris destul de putin insa insuficient pt a intra am luat 6...deci anul asta am zis ca nu ma intereseaza nimic din ce fac ceilalti trebuie sa ma concentrez si atat.
pt vrajamarii
Si eu mi am propus ca de la 1 august sa incerc sa rezolv niste intrebari formulate de mine in timp ce invatam la materii. Ca si exemplu: La PC- asemanari si deosebiri intre renuntarea la judecata si renuntarea la dreptul subiectiv dedus judecatii. Sau al PP- exercitarea din oficiu a actiunii penale.
subiectele mele sunt sinteza insa am sa incerc sa fac si eu niste subiecte ca ale tale cu adevarat sau fals....multumesc pt idee =D>

ela n a scris:

Pentru vrajamarii

din greseli invatam ....eu am dat multe examene pt ca am lucrat invatator necalificat o perioada si in fiecare an dadeam examen
sunt niste reguli ...sa nu te repezi la rezolvarea subiectelor ,ca eu asa fac
sa nu pleci din sala decat atunci cand pleaca ultimul si iti storci mintea rau de tot pana atunci
rezolvi intai ceea ce stii ,apoi te gandesti bine la celelalte subiecte mai complicate ,citesti formularea intrebarii de mai multe ori pentru ca la unele subiecte anul trecut a fost un cuvant care a schimbat toata treaba si am trecut peste el cu usurinta
exemplu : Procurorul isi desfasoara activitatea potrivit principiilor legalitatii ,impartialitatii si controlului ierarhic ,in subordinea /autoritatea corect ministerului justitiei ,in conditiile legii.
Si sa nu uitam ca anul trecut am avut si o speta la drept procesual civil .
Bine ca nu dam si proba practica eliminatorie de dactilografiere (copiere sau dictare a unui text ) asa cum se practica la concursurile de la instante .

Ai perfecta dreptate....sa speram ca anul asta va fi mai bine pt noi....iar in legatura cu interpretarea articolelor eu atunci cand am gasit in continutul unui articol mentiunea "afara de" am vazut care i regula si care e exceptia. cel putin eu asa am incercat sa mi fixez in minte.

Acum mai am o intrebare care sunt masurile de ocrotire si care este autoritatea competenta in vedera luarii acestor masuri? stie cineva:(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)