avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
elvwiyra a scris:

anca.patri a scris:

In CPP zice clar: " notele grefierului pot fi contestate pana la termenul urmator",iar pana la terminarea dezbaterilor pot fi mai multe termene,asadar raman la parerea mea 5- a! In plus daca te uiti la rezolvarea subiectelor SNG, o sa vezi ca nu se interpreteaza codurile,ci se da exact enuntul din cod.

5 e fals zic eu

eu zic ca e adevarat ca notele grefierului pot fi contestate doar pana la termenul urmator.
Alegeti dintre urmatoarele enunturi, care acte sunt considerate ca facute in termen:
1) actul depus inauntrul termenului la unitatea militara;
2) actul depus inauntrul termenului la administratia casei de sanatate;
3)actul depus inauntrul termenului la administratia locului de detinere;
4)actul depus inauntrul termenului la oficiul postal prin scrisoare recomandata;
5)actul depus inauntrul termenului la administratia spitalului.
astept raspunsuri...:training:
Adev.1,3,4.As avea o intreb. cursurile SNG dureaza 1 an,sau eu citesc legea 567 neactualizata,pt. ca in art.21 spune ca durata cursurilor pt.cei cu studii superioare juridice este de 1 an ,iar pt. cei cu studii medii 2 ani.Multumesc pt. rasp.Inca ceva dupa terminarea studiilor si repartizarea pe post ,daca nu esti repartizat in loc. de domiciliu,primesti locuinta de la servici?
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
anditaru, utilizator
all3csys a scris:

la "regulamentul de ordine interioara al instateleor judecatoresti" puteti retine toate atributiile si ce contin toate registrele? pe mine deja ma doare mintea cu atatea informatii care nu mai reusesc sa le tin minte.
aveti o metoda minune de a le memora?:)

bine ar fi daca am avea o metoda minune..dar nu avem fiecare cred ca ne stoarcem creierii cu ele....eu deocamdata st la p p dar de sapt viitoare trec la organizare sa imi mai storc putin creierii
anditaru a scris:

Adev.1,3,4.As avea o intreb. cursurile SNG dureaza 1 an,sau eu citesc legea 567 neactualizata,pt. ca in art.21 spune ca durata cursurilor pt.cei cu studii superioare juridice este de 1 an ,iar pt. cei cu studii medii 2 ani.Multumesc pt. rasp.Inca ceva dupa terminarea studiilor si repartizarea pe post ,daca nu esti repartizat in loc. de domiciliu,primesti locuinta de la servici?

citecti tu legea neactualizata, cursurile sunt de 6 luni pt studii superioare juridice si daca esti repartizat in alta localitate decat cea de domiciliu primesti bani de chirie.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)