Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
anca.patri a scris:
In CPP zice clar: " notele grefierului pot fi contestate pana la termenul urmator",iar pana la terminarea dezbaterilor pot fi mai multe termene,asadar raman la parerea mea 5- a! In plus daca te uiti la rezolvarea subiectelor SNG, o sa vezi ca nu se interpreteaza codurile,ci se da exact enuntul din cod.
5 e fals zic eu
la "regulamentul de ordine interioara al instateleor judecatoresti" puteti retine toate atributiile si ce contin toate registrele? pe mine deja ma doare mintea cu atatea informatii care nu mai reusesc sa le tin minte.
aveti o metoda minune de a le memora?:)
Adev.1,3,4.As avea o intreb. cursurile SNG dureaza 1 an,sau eu citesc legea 567 neactualizata,pt. ca in art.21 spune ca durata cursurilor pt.cei cu studii superioare juridice este de 1 an ,iar pt. cei cu studii medii 2 ani.Multumesc pt. rasp.Inca ceva dupa terminarea studiilor si repartizarea pe post ,daca nu esti repartizat in loc. de domiciliu,primesti locuinta de la servici?