Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
anca.patri a scris:
In CPP zice clar: " notele grefierului pot fi contestate pana la termenul urmator",iar pana la terminarea dezbaterilor pot fi mai multe termene,asadar raman la parerea mea 5- a! In plus daca te uiti la rezolvarea subiectelor SNG, o sa vezi ca nu se interpreteaza codurile,ci se da exact enuntul din cod.
5 e fals zic eu
rali daca imi amintesc eu bine ziceai la un moment dat ca legea 567/2004 privind statutul grefierului se modificase...iar eu nu gasesc nicio modificare pe 2012 pe acesta lege....sau nu am inteles eu bine? e vorba de modificarea din 156/2011?
Laura Mirela, am zis ca legea 567 s-a modificat, insa, forma modificata, din pacate nu a trecut de Parlament.
asa ca mergeti pe legea 567 actulaizata.
Eu cand am zis ca s-a modificat legea 567 ca s-a modificat, intr-adevar era modificata, tot in aceea perioda era in discutie sa se schimbe in totalitate statului grefierului, insa nici aceste discutii nu s-au finalizat,
tocmai pt considerentele pt care tu spui ca e adevarat .. eu zic si vad enuntul ca fiind fals ... diferenta de rationament logic probabil :))
anca.patri a scris:
1-a, 2- a,3- f, 4-f, 5-a( desi formularea enuntului e cam cu semnul intrebarii), 6-a, 7- f( trebuia specificat daca asistenta jur e obligatorie), 8- sa zic "a",dar cu ?, 9-f,10- f, 11-f, 12-f
AAsstept pareri!
1-a, 2-a, 3-f ,4-f, 5-a, 6-a, 7-f ,8-f ,9-f ,10-a, 11-f, 12-f . m am alaturat si eu
;)