Asa este, se impun multumiri celor care au avut amabilitatea sa raspunda pe forum, la care adaug si o nota personala de apreciere si fetelor care au postat testele proprii, considerand ca nu e lucru mic nici formularea nici incarcarea lor, cand esti in perioada de examen.
Pentru maine, tuturor concentrare maxima si... :luck::luck::luck:
Va urez si eu bafta tuturor maine la examen! Insa, din pacate, numai o parte din noi o sa treaca de acest concurs, pentru k este o concurenta f mare si putine locuri. Sper sa fim colegi toti cei care am scris pe forum. Bafta tuturor!
Ce ati facut?
La organizare judiciara nu am stiut un subiect. Va rog sa puneti pe forum baremul, daca il aveti. Eu nu am stat pana la ora 13. Am iesit mai repede.
Buna,ce parere aveti de subiecte? Mie una mi s-au parut destul de grelute...fata de ceilalti ani....si totusi am invatat destul de bine......Dar la unele nu stiam de unde sa iau raspunsul..sincer.... Nu stiu daca ma voi incadra printre cei norocosi...vom vedea.....Bafta tuturor...
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)