Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ayan a scris:
cine citeste acest mesaj, va rog, spuneti va si voi opinia! k poate asa intelegem mai bine cu totii! kiar dak acum pare totul ...pierdut.
la Procedura penala, la subiectul 4, se mentioneaza in spetadoar ca "citatia a fost primita si semanata de sotie. atat!!!!!!!!
de ce e procedrua legal indeplinita???
nu se mentioneaza niciunde in speta de calitatea, semnatura celui ce o inmaneaza si data inmanarii citatiei!!! deci procedura e nelegal indeplinita in lipsa acestor mentiuni, fiind viciata!!
daca avem o problema , si ni se dau niste date, noi solutionam problema doar pe baza datelor expuse, fara sa facem presupuneri! Si atunci daca in speta nu se spune de semnatura agentului eu de ce as presupune k el a semnat si datat citatia??!?????
DE CE S-a indicar in barem doar art 179, cand in speta se vb si de semantura sotiei , si despre semnatura se vorbeste in art 181 (1). pt k , in fapt, nu citatia in intregul ei a fost semnata, ci numai dovada de primire!!!!!
uite eu aici am rasp ca e indeplinita ca scrie ca citatia a fost primita si semnata de primire de sotie, pe mine m a nemultumeste rasp in care zice ca partea civila va fi citata din nou....eu in contestatie am cerut un art de lege in care sa se mentioneze acest lucru (adica ca partea va fi din nou citata) e acelasi art insa alin (3) pt care probabil nu au mai avut mina pix sa l scrie la baremul initial.....in fine ..e frustrant sa inveti atate lucruri pe care le consideri ff important si sa iti dea chichite.
ce ma mai surprinde e ca ma asteptam ca mai multe pers sa depuna contestatie, acu asta cum ar trebui sa o interpretam? ca oamenii st multumiti de cum au fost subictele si rasp lor ori nu au facut nimic si ce rost sa mai aiba contestatie lor. in fine de acu nu ne ramane decat sa asteptam tabelul cu notele si sa speram ca vor fi note mici ca sa fim si noi cei cu peste 7 printre cei admisi.:worthy:
toate contestatiile respinse! wow! la unele fara ca macar sa dea vreo motivare sau explicatie! sunt incredibil acesti oameni!