avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Buna Andreea,
Ti-am raspuns si pe privat dar probabil nu ai vazut. Da, eu am lucrat si invatat in acelasi timp si am intrat. Se poate...trebuie doar sa crezi :)
Sa auzim de bine!

andreea20122012 a scris:

andreea20122012 a scris:

am o mare rugaminte.dintre cei care au intrat sau se afla in primii 120 a lucrat cineva si a invatat in acelasi timp?
eu m am chinuit o groza cu examenul asta am si lucrat iar seara veneam obosita de la munca si stateam cu capul in carti.si am fost foarte dezamagita de rezultatul final.daca a fost cineva in situatia asta va rog sa mi raspundeti.poate asa ma gandesc ca altii au reusit si am o speranta in plus.
va multumesc.

Imi poate raspunde si mie cineva la intrebare????
Va multumesc

Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine:anul acesta vreau voi da pt.prima data examen la SNG si acum 2 saptamani am inceput sa invat,dar nu am stiut nimic de noile coduri.intreb area mea este cand vor intra acestea in vigoare??pt k e posibil k ceea ce am invatat pana acum sa fie in zadar...Va multumesc anticipat!
Examenul la SNG a avut loc la data de 2 septembrie 2012.Cu privire la noile coduri de procedura se stie doar ca noul cod de procedura civila va intra in vigoare in februarie 2013.Noul cod de procedura penala nu cred ca va intra in vigoare prea curand.Prima data trebuie sa intre in vigoare noul cod penal si abea apoi noul cod de procedura penala.
Imi cer scuze,am vrut sa spun ca voi examen anul viitor,in 2013.multumesc foarte mult pentru informatii.in cocluzie,presupun ca examenul se va da din noul cod de procedura civila care va intra in vigoare in februarie.sper doar sa nu sufere prea multe modificari.
lavinia_ioana a scris:

Imi cer scuze,am vrut sa spun ca voi examen anul viitor,in 2013.multumesc foarte mult pentru informatii.in cocluzie,presupun ca examenul se va da din noul cod de procedura civila care va intra in vigoare in februarie.sper doar sa nu sufere prea multe modificari.

Din pacate ambele coduri se vor schimba radical...o bataie de joc pentru noi astia care am invatat anul asta si nu am intrat si sa dam la anul,dar sa trebuiasca iar sa invatam 2 coduri in loc sa repetam....Acum noua nu ne ramane decat sa speram cu nu vor intra in vigoare la anul.......

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)