avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
cmd_ro a scris:

Am o intrebare pentru cei care au facut scoala de grefieri . Cat este bursa lunara si daca se asigura cazare iar daca nu pe unde v-ati gasit voi cazare si cu cat. Multumesc .

Anul trecut bursa a fost de 810 lei. Anul asta probabil va fi un pic mai mare, avand in vedere ca au mai crescut un pic salariile.
Cazarea nu se asigura, trebuie sa iti cauti. Daca nu vrei sa platesti foarte mult, indicat ar fi sa iti iei ceva in chirie care sa nu fie in "buricul" Bururestiului si sa mai stai cu inca cineva. Daca au cum sa te ajute cei de acasa, e si mai bine.
Despre aspectele astea am mai povestit, mai cauta in topic sa gasesti mai multe informatii.
Revin iarasi cu intrebarea daca stie cineva vreun caz in care nota de dupa contestatie a fost mai mica decat nota contestata? Uitandu-ma pe liste am vazut doar ca notele s-au marit. Stie cineva care este regula de rezolvare a contestatiilor? in regulament zice doar ca notele de dupa contestatii sunt definitive nu se precizeaza daca dupa recorectare pot fi si mai mici!
am o mare rugaminte.dintre cei care au intrat sau se afla in primii 120 a lucrat cineva si a invatat in acelasi timp?
eu m am chinuit o groza cu examenul asta am si lucrat iar seara veneam obosita de la munca si stateam cu capul in carti.si am fost foarte dezamagita de rezultatul final.daca a fost cineva in situatia asta va rog sa mi raspundeti.poate asa ma gandesc ca altii au reusit si am o speranta in plus.
va multumesc.
Buna...ati vazut ca s-a gresit in tabelul cu rezultate?...s-au rectificat cateva note....m-am uitat prin el si am gasit o persoana care initial era trecuta ca ar fi luat 8.17, acum o gasim la 3.62 . Inca 3 exemple,in prima faza avea 7.04...si acum este trecuta cu 8.26.... sau in prima faza avea 4.93 si acum are 8.17....sau in primul tabel era cu 8.26 si acum e cu 5.77 si inca nu m-am uitat prin tot,dar mai sunt cazuri........ ce parere aveti?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
babypissi, utilizator
eu personal vazand toate aceste rectificari sunt de-a dreptul dezgustata!cum se poate gresi in cazul unuia cu 4.93 iar apoi sa aiba 8.17?????credeam ca e un concurs fara aranjamente!!!ce sa mai cred...ne arata cumva tezele celor care le-au rectificat notele ca sa ii credeam pe cuvant ca intr-adevar s-a gresit??nu cred

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)