Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
am si eu o intrebare pt toti viitorii candidati la examenul sng? voi ati vazut ce s-a intamplat,cum au "rectificat" ei tabelul in 2 zile,fara contestatii fara nimic?mai aveti incredere in astfel de oameni care avanseaza candidati cu nota 3 si ceva la nota 8????helllooooo!!!chiar sunt singura care vede si este dezgustata de comportamentul lor?..asemenea "transparenta" a activitatii nu am mai pomenit...sincer m-a dezgustat total,nu voi mai incerca niciodata,mai daca ramanea macar asa tabelul si nu era nici o problema,asta e nu invatasem destul...dar asa o lucratura pe fata..X-(....mai bine muncesc altceva dar la sng...pierdere de bani,timp si creieri storsi degeaba..pacat pentru copii care invata saracii de le sar capacele si cei care mai si muncesc pe deasupra....mi-e sila de ei si de toate "miscarile" care se fac in sistemul asta pentru ca aici fara cineva puternic in spate..esti un nimic...imi pare rau..sincer...multa bafta pentru cei care vor mai incerca
Mai de frica noului cod, mai de faptul ca m am saturat sa invat , m am reorientat catre posturile de grefier fara studii superioare de la mine din oras, daca tot au scos niste posturi , poate reusesc aici. Mai trag 1 pic de mine sa ma pregatesc pentru examenul asta sa vedem ce naiba fac. :strong:
Oricum, pentru cei care se incumeta la o noua sesiune de invatare, le doresc mult spor iar celor care au reusit la SNG , felicitari :wave:
Buna Andreea,
Ti-am raspuns si pe privat dar probabil nu ai vazut. Da, eu am lucrat si invatat in acelasi timp si am intrat. Se poate...trebuie doar sa crezi
Sa auzim de bine!
andreea20122012 a scris:
andreea20122012 a scris:
am o mare rugaminte.dintre cei care au intrat sau se afla in primii 120 a lucrat cineva si a invatat in acelasi timp?
eu m am chinuit o groza cu examenul asta am si lucrat iar seara veneam obosita de la munca si stateam cu capul in carti.si am fost foarte dezamagita de rezultatul final.daca a fost cineva in situatia asta va rog sa mi raspundeti.poate asa ma gandesc ca altii au reusit si am o speranta in plus.
va multumesc.
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebare????
Va multumesc
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Pentru Andrei 1981: Andrei sincere felicitări pentru reușită, ești de admirat, mult succes la cursuri, te-aș ruga sa ne spui, dacă esti amabil, cam câte ore pe zi ai alocat studiului?