Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ela n a scris:
Mai de frica noului cod, mai de faptul ca m am saturat sa invat , m am reorientat catre posturile de grefier fara studii superioare de la mine din oras, daca tot au scos niste posturi , poate reusesc aici. Mai trag 1 pic de mine sa ma pregatesc pentru examenul asta sa vedem ce naiba fac. :strong:
Oricum, pentru cei care se incumeta la o noua sesiune de invatare, le doresc mult spor iar celor care au reusit la SNG , felicitari :wave:
Buna,poti sa-mi zici si mie din ce oras esti ? unde s-au scos acele posturi? eu nu am vazut si am cautat in mai multe orase... Nici mie parca nu mai imi vine sa invat iar alte 2 coduri......una era sa repetam doar si alta e sa o luam de la capat cu invatatul..... Merci...
babypissi a scris:
ela n a scris:
Mai de frica noului cod, mai de faptul ca m am saturat sa invat , m am reorientat catre posturile de grefier fara studii superioare de la mine din oras, daca tot au scos niste posturi , poate reusesc aici. Mai trag 1 pic de mine sa ma pregatesc pentru examenul asta sa vedem ce naiba fac. :strong:
Oricum, pentru cei care se incumeta la o noua sesiune de invatare, le doresc mult spor iar celor care au reusit la SNG , felicitari :wave:
Buna,poti sa-mi zici si mie din ce oras esti ? unde s-au scos acele posturi? eu nu am vazut si am cautat in mai multe orase... Nici mie parca nu mai imi vine sa invat iar alte 2 coduri......una era sa repetam doar si alta e sa o luam de la capat cu invatatul..... Merci...
Am gasit multe concursuri pentru posturi vacante cu sau fara studii superioare juridice chiar pe siteul SNG respectiv grefieri.ro la sectiunea concursuri. M au interesat cele din Brasov, unde deja m am inscris. Pot spune la o citire pe diagonala a sectiunii am vazut ca a scos si DIICOT ul posturi si instantele mici de tot... o sa vezi acolo... poate gasesti ceva ce te intereseaza. Bafta.:luck:
@ionela_n15 - ai PM
Cei care ati fost admisi: daca stiti careva ceva despre cand vor incepe cursurile, daca v-ati gasit chirie etc, va rog sa scrieti si pe forum! Eu deja imi caut chirie desi nu stiu cand vor incepe cursurile.
eu am patit acest lucru mi-am calculat punctajul obiectiv si era undeva pe la 6.40 si initial cand s-au afisat rezultatele am luat spre surprinderea mea 3.85! aveam de gand sa depun contestatie macar pentru psihicul meu dar ulterior rectificarii tabelului am luat 6.67!!