avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
babypissi a scris:

ela n a scris:

Mai de frica noului cod, mai de faptul ca m am saturat sa invat , m am reorientat catre posturile de grefier fara studii superioare de la mine din oras, daca tot au scos niste posturi , poate reusesc aici. Mai trag 1 pic de mine sa ma pregatesc pentru examenul asta sa vedem ce naiba fac. :strong:
Oricum, pentru cei care se incumeta la o noua sesiune de invatare, le doresc mult spor iar celor care au reusit la SNG , felicitari :wave:

Buna,poti sa-mi zici si mie din ce oras esti ? unde s-au scos acele posturi? eu nu am vazut si am cautat in mai multe orase... Nici mie parca nu mai imi vine sa invat iar alte 2 coduri......una era sa repetam doar si alta e sa o luam de la capat cu invatatul..... Merci...

Am gasit multe concursuri pentru posturi vacante cu sau fara studii superioare juridice chiar pe siteul SNG respectiv grefieri.ro la sectiunea concursuri. M au interesat cele din Brasov, unde deja m am inscris. Pot spune la o citire pe diagonala a sectiunii am vazut ca a scos si DIICOT ul posturi si instantele mici de tot... o sa vezi acolo... poate gasesti ceva ce te intereseaza. Bafta.:luck:

@ionela_n15 - ai PM
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
ContSters183056, utilizator
ela n a scris:

babypissi a scris:

ela n a scris:

Mai de frica noului cod, mai de faptul ca m am saturat sa invat , m am reorientat catre posturile de grefier fara studii superioare de la mine din oras, daca tot au scos niste posturi , poate reusesc aici. Mai trag 1 pic de mine sa ma pregatesc pentru examenul asta sa vedem ce naiba fac. :strong:
Oricum, pentru cei care se incumeta la o noua sesiune de invatare, le doresc mult spor iar celor care au reusit la SNG , felicitari :wave:

Buna,poti sa-mi zici si mie din ce oras esti ? unde s-au scos acele posturi? eu nu am vazut si am cautat in mai multe orase... Nici mie parca nu mai imi vine sa invat iar alte 2 coduri......una era sa repetam doar si alta e sa o luam de la capat cu invatatul..... Merci...

Am gasit multe concursuri pentru posturi vacante cu sau fara studii superioare juridice chiar pe siteul SNG respectiv grefieri.ro la sectiunea concursuri. M au interesat cele din Brasov, unde deja m am inscris. Pot spune la o citire pe diagonala a sectiunii am vazut ca a scos si DIICOT ul posturi si instantele mici de tot... o sa vezi acolo... poate gasesti ceva ce te intereseaza. Bafta.:luck:

@ionela_n15 - ai PM

Merci...o sa mai arunc o privire ,desi nu am vazut anunturi recente,in afara de acela din Brasov si Alba.....am crezut ca poate au mai aparut altele si nu am vazut eu..... Bafta la concurs si sa ne spui si noua cum a fost........
eu am patit acest lucru mi-am calculat punctajul obiectiv si era undeva pe la 6.40 si initial cand s-au afisat rezultatele am luat spre surprinderea mea 3.85! aveam de gand sa depun contestatie macar pentru psihicul meu dar ulterior rectificarii tabelului am luat 6.67!!
anca.patri a scris:

Cei care ati fost admisi: daca stiti careva ceva despre cand vor incepe cursurile, daca v-ati gasit chirie etc, va rog sa scrieti si pe forum! Eu deja imi caut chirie desi nu stiu cand vor incepe cursurile.

buna. te rog sa te uiti pe privat pt ca ti-am lasat un mesaj
simonikuta a scris:

eu am patit acest lucru mi-am calculat punctajul obiectiv si era undeva pe la 6.40 si initial cand s-au afisat rezultatele am luat spre surprinderea mea 3.85! aveam de gand sa depun contestatie macar pentru psihicul meu dar ulterior rectificarii tabelului am luat 6.67!!

Aha ,multumim pentru ca ne-ai spus....macar asa ne dam si noi seama cum stau lucrurile....desi daca era cum zicea cineva ca astea sunt `facaturi`.....le-ar fi facut de la bun inceput..nu afisau un rezultat si apoi sa-l schimbe......deci ar trebui sa credem ca au fost intr-adevar doar greseli...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)