avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
As dori sa intreb pe Rali,Ellah sau alte persoane care stiu despre ce este vorba in meseria de grefier,daca dupa ocuparea unui post vacant pt. o perioada determinata de timp,ai sanse sa ramai in continuare angajat sau ce sanse ai sa mai ramai in sistem? Va multumesc pt. eventualele lamuriri.
am sunat la secretariat la sng si au spus ca afiseaza in 30 de min p site rezultatele!
S-au afisat listele!
[ link extern ]
Felicitari Magda! De asemenea, felicitari tuturor celor care se regasesc intre primii 120 in lista!
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
IuliaMP, utilizator
oare cum au fost initial corectate lucrarile daca o persoana a urcat in final 30 de locuri... este posibil? pe mine m-au furat cu 10 sutimi, chiar daca nu intram nici cu ele
felicitari Magda!
imi pare rau pentru cei care initial au luat si acum sunt picati!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)