Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
cel care il org curtea de apel buc in noiembrie...
Stie cumva cum aflam rezultatele verificarii bunei reputatii? Am vazut ca anul trecut a fost respins cineva, dar abia in noiembrie s-a aflat asta ( cu ocazia validarii rezultatelor concursului).
Aandreea_v a scris:
Stie cumva cum aflam rezultatele verificarii bunei reputatii? Am vazut ca anul trecut a fost respins cineva, dar abia in noiembrie s-a aflat asta ( cu ocazia validarii rezultatelor concursului).
Adica chiar a fost cineva respins la proba asta? Ce tare, eu am sunat la SNG acum cateva zile ca sa vad daca au o situatie exacta in legatura cu cei admisi la INM sau daca s a retras cineva.
Mi a spus persoana respectiva ca ei merg numai pe lista lor, nu au treaba cu INM ul si ca sunt ocupati cu verificarea bunei reputatii si eu sa astept sa vad cum decurge si asta, iar apoi sa mai sun. Am si intrebat in mod special daca au fost cazuri de respinsi si mi a raspuns ca nu, nu s a intamplat pana acum acest lucru.
Da, este un Ilie anul trecut, Ilie Ionel, la pozitia 37. Ciudatenia este ca ultimul tabel este cel de clasificare, nu exista si un tabel cu reputatia admisilor, oare unde s o fi afisat?