avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
ilinca003 a scris:

cel care il org curtea de apel buc in noiembrie...

A, pai la asta nici nu s a terminat termenul de inscriere, ultima zi este 12 oct din cate stiu eu.
Se spune acolo ca o sa afiseze pe situl curtii de apel buc lista persoanelor admise sa participe, cu 7 zile inainte de data sustinerii concursului.
Te ai inscris? si eu vreau sa ma inscriu, mi se pare mult prea lunga asteptarea pt un nou concurs SNG pana la anul pe vremea asta.

Aandreea_v a scris:

Stie cumva cum aflam rezultatele verificarii bunei reputatii? Am vazut ca anul trecut a fost respins cineva, dar abia in noiembrie s-a aflat asta ( cu ocazia validarii rezultatelor concursului).

Adica chiar a fost cineva respins la proba asta? Ce tare, eu am sunat la SNG acum cateva zile ca sa vad daca au o situatie exacta in legatura cu cei admisi la INM sau daca s a retras cineva.
Mi a spus persoana respectiva ca ei merg numai pe lista lor, nu au treaba cu INM ul si ca sunt ocupati cu verificarea bunei reputatii si eu sa astept sa vad cum decurge si asta, iar apoi sa mai sun. Am si intrebat in mod special daca au fost cazuri de respinsi si mi a raspuns ca nu, nu s a intamplat pana acum acest lucru.

Ba da. A fost un caz anul trecut. Ilie Cornel, parca se numea. Mie mi-au zis ca pe data de 8 octombrie se finalizeaza verificarile. dana_1983 a scris:

Aandreea_v a scris:

Stie cumva cum aflam rezultatele verificarii bunei reputatii? Am vazut ca anul trecut a fost respins cineva, dar abia in noiembrie s-a aflat asta ( cu ocazia validarii rezultatelor concursului).

Adica chiar a fost cineva respins la proba asta? Ce tare, eu am sunat la SNG acum cateva zile ca sa vad daca au o situatie exacta in legatura cu cei admisi la INM sau daca s a retras cineva.
Mi a spus persoana respectiva ca ei merg numai pe lista lor, nu au treaba cu INM ul si ca sunt ocupati cu verificarea bunei reputatii si eu sa astept sa vad cum decurge si asta, iar apoi sa mai sun. Am si intrebat in mod special daca au fost cazuri de respinsi si mi a raspuns ca nu, nu s a intamplat pana acum acest lucru.

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Aandreea_v, utilizator
Da, este un Ilie anul trecut, Ilie Ionel, la pozitia 37. Ciudatenia este ca ultimul tabel este cel de clasificare, nu exista si un tabel cu reputatia admisilor, oare unde s o fi afisat?
Nu stiu daca se mai afiseaza..Eu m-am uitat pe ordinea de zi a CSM-ului din data de 1. 11. 2011 si am vazut ca a fost respins din cauza unor probleme de la fostul loc de munca...O sa sun luni la ei, ca poate au rezultatele. dana_1983 a scris:

Da, este un Ilie anul trecut, Ilie Ionel, la pozitia 37. Ciudatenia este ca ultimul tabel este cel de clasificare, nu exista si un tabel cu reputatia admisilor, oare unde s o fi afisat?

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Aandreea_v, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)