fac o propunere de rezolvare a broblemelor ce framanta atatea oameni ,care sunt nemultumiti - PE BUNE - de modul in care se judeca cauzele in instantele judecatoresti SI A N U M E :
- corpul de avocati impreuna cu avocatul poporului sa intocmeasca ,documentat , un memoriu catre parlament ,prin care sa se abroge legea inamovibilitati ,si stabilirii raspunderi materiale si morale personale ale magistratilor care dau sentinte cu incalcarea legislatiei ..
avvalentina a scris:
@dangisca
Este nelegala restituirea plangerii, aceasta trebuie trimisa spre competenta solutionare, chiar daca este adresata gresit.Plangerea penala nu se poate face cu succes in timpul desfasurarii procesului intrucat exista cai de atac si se considera ca magistratul e suveran privind aprecierea sa asupra probatoriului.Daca ati primit o solutie de la procurorul de caz pe care o considerati nelegala, regula e urmatoarea:
-plangere la primul procuror
-plangere la instanta,respectand termenele imperative impuse de lege.
@zocor
Este sistemul pe care l-am creat noi toti, pt ca nu am incercat sa distrugem buruiana "din fasa".Vreu sa stiu daca in demersul dvs. ati ajuns pana la CEDO. Analizarea plangerii dvs. de catre procurorul impotriva caruia v-ati indreptat, este o dovada a lipsei procesului echitabil.
Daca mai aveti timp, mergeti in contencios si solicitati inclusiv despagubiri. Se va declansa astfel un proces si dupa epuizarea tuturor cailor de atac, mergeti la CEDO.
nu am avut resurse pentru plata unui avocat. din pacate la curtea de apel, un avocat mi-a luat niste bani, nu multi (400), dar in conditiile in care fiscul sta peste mine si sora mea pentru 850.000 de lei, pentru ca niste indivizi au falimentat o societate si politist si procuror i-a ajutat sa scape este mult. sora mea a ramas vaduva cu doi copii (unul cu autism), cu credit la banca. eu am o meserie liberala, si inca fiscul nu a intreprins poprirea pe venituri, motiv pentru care am mai putut sa imi ajut sora si mama. toate aceste aspecte avocatul respectiv le cunostea, motiv pentru care mi-a cerut initial doar 300 lei +TVA pentru plata baroului. Pe 30.01.2012, i-am dat acesti bani, mi-a spus sa stau in Bucuresti pana la ora 16 sa imi dea chitanta, iar eu trebuia sa ajung la galati, asa ca i-am spus ca o sa imi dea chitanta la termenul urmator. m-a pus de ma cerut amanare, iar cu cateva zile cand l-am sunat sa-l intreb daca a facut o strategie, mi-a spus ca nu ma mai reprezinta. l-am intrebat de bani si mi-a spus ca a facut copii dupa dosar si a facut efort intelectual sa il studieze. spun asta ca din cauza disperarii nu am mai gasit avocatul in care sa am incredere, sa isi faca timp sa asculte si sa vada documentele, nu o discutie de cateva minute pe holurile tribunalului. eu locuiesc la galati, procesele sunt la giurgiu si bucuresti. in prezent am un proces civil la giurgiu impotriva dirigintelui de santier si l-am chemat ca martor pe constructor in speranta ca il pot prinde cu o marturie mincinoasa (si sunt sanse daca voi reusii sa fiu abil in punerea intrebarilor), exista dosarul penal intors din instanta ci diriginele de santier, constructor, al doilea expert, expertul consilier, proces la Inalta Curte cu subcomisarul in 12.04.2012, am facut si un contencios administrativ fiscal la galati dar cu sanse zero. Eu am fost lucrat INSTITUTIONAL pentru ca nu am avut avocat si cad am crezut ca am gasit mi-a luat banii si m-a lasat balta. Sunt intr-o criza de incredere fantastic
Poate o sa vi se para ca am luat-o razna, dar ma simt ascultat- ieri am sunat la IGPR si telefonul institutiei il am in agenda telefonului. Am fost surprins cand la capatul celalale mi-a raspuns o casa particulara. Am revenit la IGPR si mi-au raspuns centrala de acolo.
Nu stiu cum si unde. Am facut plangerea pentru CEDO, avand in vedere solutia definitiva in dosarul de la Giurgiu care s-a reintors la Parchet, dar nu pentru problemele indicate de mine, ci doar pentru a se reface cercetarile. In acest proces de reluare al cercetarilor nu am cum sa nu ma gandesc ca acesti baieti nu vor face noi abuzuri, pentru ca daca prima data au FALASIFICAT PROBATORIU FARA RUSINE, nu stiu de ce nu ar continua.