avvalentina a scris:
[
Dar de ce dupa ce se epuizeaza caile de atac? Eu am facut plangere penala unei doamne procuror inainte. este adevarat sa dat NUP, dar vreau sa merg la CEDO, eu am inscrisuri care dovedesc ca politist si procuror au falsificat probatoriu
Admisibilitatea unei plangeri la CEDO este conditionata de epuizarea tuturor cailor de atac interne.Asadar impotriva solutiei NUP plangere la primul procuror al parchetului respectiv si apoi plangere la instanta. Abia dupa solutia instantei puteti merge la CEDO, nu inainte, ca nu aveti nici o sansa.
Acum am inteles. Din primul mesaj se intelegea ca nu poti face plangere penala direct impotriva procurorului, ca intai faci demersuri pe la MJ, CSM,, etc astepti o solutie definitiva si abia apoi te indrepti impotriva lui. Eu am o situatie de nebunie toatala: procurorul general al PCA imi respinge plangerea, ca neintemeiata cu drept de plangere la PICCJ RO, fac aceasta plangere, PICCJ RO imi restituie plangerea si documentele declinandu-si competenta cu precizarea ca daca revin pe aceiasi problema plangera va fi clasata. La o saptamana PICCJ imi respinge plangerea ca neintemeiata. Cele doua documente(de declinare si Rezolutia de respingere) au aceiasi data de iesire de la PICCJ RO. Am cerut lamuriri la PICCJ RO si mi-au spus ca isi mentin punctul de vedere. Este criminal