Birou_de_Mediator a scris:
Va rog sa nu generalizati neimplicarea sau neseriozitatea avocatilor. Personal am avut probleme cu 2 avocati din Baroul Traditional (mafia revendicarilor imobiliare) si 1 magistrat si am gasit un foarte bun profesionist care sa ma reprezinte. Avocatii sunt cercetati acum penal iar magistratul nu se simte nici el prea bine :)Trebuie sa recunosc ca avocatul respectiv este din Baroul UNBR cunoscut ca si Baroul Bota. Nu conteaza in ce barou este avocatul ci conteaza sa raspunda la telefon de fiecare data cand il suni ca sa discuti despre strategie si urmatorul termen.
Inca ceva....exista stereotipul ca: "avocatii sunt scumpi" dar iarasi este o generalizare. Exista cerere si oferta. Daca consulti un doctor si iti spune ca esti grav bolnav cu siguranta te mai duci la inca 3 doctori ca sa confirme si ei diagnosticul......asa si la avocati.....cauti pana il gasesti pe cel care consideri ca iti reprezinta cel mai bine interesele.
Car despre magistrati nu trebuie lasati sa greseasca nici macar o Incheiere de sedinta......aveti curajul sa ii recuzati daca gandesc drept si judeca stranmb.
Stimata doamna, din nefericire, recuzarea magistratilor nu se fructifica in nici un fel, pentru ca ... cei care judeca recuzarea sunt colegii acelui magistrat, iar "corb la corb, nu-si scoate ochii", ca sa parafrazez un batranesc proverb romanesc.
Spre exemplu, eu am recuzat de doua ori un magistrat (acelasi magistrat, dar in dosare diferite) si cel care a judecat recuzarea in camera de consiliu, a fost acelasi magistrat care facuse parte din completul de judecata, sic !
Ca o paranteza, Camera de Consiliu a fost formata doar dintr-un singur magistrat ...ha, ha, ha. Traim in Romania si permitem astfel de "provocari" ilegale.
bineinteles ca am facut sesizare, apoi um memoriu catre CSM, Ministerul Justitiei, DNA, cat si Parchetului General .. iar raspunsul este ZERO. :D
Toate cele bune !