NCorina a scris:
Pai persoana respectiva nu ar mai trebui sa lucreze in Colterm pentru ca nu isi merita salarul.
D-na Corina, din pacate asta e adevarul, care mi l-a spus persoana respectiva. Acelasi lucru i s-a spus si unui alt vecin de al meu, tot debransat, de catre un director de la Colterm cand a fost in audienta, dar tot neoficial, pentru ca fiecare tb sa isi duca painea acasa la copii si nu risca sa isi piarda postul.
Noi argumentam aici una alta, fiecare cu partea lui mica de dreptate, dar un singur lucru e clar: Coltermul de pe spatele nostru traieste foarte bine!
Buzunarul nostru se goleste tot mai mult in fiecare an, iar eu nu mai vreau sa platesc si sa intretin functionarii de la Colterm.
Am optat pentru centrala ca sa imi reduc costurile pt ca viata este grea. Nu mi s-a parut normal sa platesc incalzire 2 milioane pe luna in lunile de vara, iunie, iulie august (diferenta pt lunile trecute februarie, martie, aprilie), iar iarna platesc 3 milioane pe luna sau 3 mil. jumate.
Calculat 3 mil + 2 mil de pe timpul verii = 5 mil pe luna doar incalzirea, nu mai vb de apa calda, apa rece si toate cele.
Daca stau cu 25 de grade in casa iarna cu centrala, nu platesc gazul mai mult de 3 mil jumate, iar vara nimic.
Asta a fost logica mea si a tuturora care si-au pus centrala.
Sunt de acord cu tevile, platesc 32 %, cred ca este suficient.
Cu toate ca as prefera sa vina o firma specializata si sa calculeze caldura data de tevi ca sa fie toata lumea linistita.
Plus de asta, le pot izola cu material special (nu stiu acum cum ii spune), prin care sa nu radieze caldura, iar in cazul asta nu mai platesc nimic, doar caloriferul din uscatorie care nici nu e la noi in scara. Asa spune legea.
Asa ar fi normal sa se faca. Dar nimeni nu are interesul acesta, nici Coltermul, nici asociatia, si uite asa se arunca mata de la unii la altii, dar Coltermul tot castiga.