avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici asociatia nu vrea sa semneze. apartamentul este la parter am 2 usi exterioare cu alee pietonala pana la strada , nici macar nu folosesc scara blocului . ce solutii credeti ca am sa pot obtine deschidere punt de lucru? profilu societati este de fofocopiere.
Cel mai recent răspuns: styledent , utilizator 15:29, 23 Ianuarie 2009
In lege nu se precizeaza asa ceva.
Vorbiti cu avocatul dvs cum sa va redacteze actiunea.
Degeaba va spunem noi ce sa cereti.
El va redacta actiunea dvs. si stie ce sa ceara in actiune.

avocat Claudiu Lascoschi
undercover a scris:
legea ce nr are si unde o gasesc

230/2007

si unde gasesc legea in care prevede ca daca este schimbata destinatia din locuinta in spatiu com . nu mai sunt nevoit sa iau semnaturi de la asociatie si vecini.

Nu exista niciun act normativ care sa spuna nergru pe alb asa ceva. Am citat deja articolul din legea 230/2007, aceea e prevederea care conduce la concluzia pe care o cautati.
te rog sa imi transmiti cum procedezi. sunt in aceiasi situatie. si sunt disperata!!!!
sunt in aceiasi situatie numai ca am semnatura asociatiei de locatari. avocatul mi-a zis ca nu-l pot oblica pe vecin (unul nu a semnat din cei direct implicati) sa semneze si nici o instanta nu poate face asta. eu ce fac?????
Cred ca nu am fost suficient de explicit.
Daca aveti avocat se va ocupa el.Doar de aceea il platiti.
Vedeti ca pe diferite sectiuni din avocatnet aveti lamuriri date pe acest aspect.Cautati.
Solutii exista.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)