avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici asociatia nu vrea sa semneze. apartamentul este la parter am 2 usi exterioare cu alee pietonala pana la strada , nici macar nu folosesc scara blocului . ce solutii credeti ca am sa pot obtine deschidere punt de lucru? profilu societati este de fofocopiere.
Cel mai recent răspuns: styledent , utilizator 15:29, 23 Ianuarie 2009
va multumesc pentru incurajare!! am stabilit deja o intalnire cu un alt avocat, dar m-ar ajuta unele sfaturi.
in apartamentul pe care l-am cumparat a functionat 8 ani o firma care s-a judecat cu vecinul pentru o extindere si a pierdut procesul. eu nu am stiut. eu nu doresc aceasta extinderea. am cumparat apartament de locuit cu acces din exterior. am reusit sa imi inregistrez punctul de lucru la registrul comertului dar nu pot face schimbarea destinatiei apartamentului.
pot functiona fara sa schimb destinatia apartamentului?
fostul proprietar avea 3 autorizatii de extindere sp comercial dar nu a fost modificat in sp comercial. am intrebat la primarie si mi-au dat din umeri.
vecinul se pare ca e procesoman. m-a amenintat si mi-a zis ca el nu permite sa fac alcava decat sa locuiesc acolo.
profilul e cabinet medical
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Cred ca nu am fost suficient de explicit.
Daca aveti avocat se va ocupa el.Doar de aceea il platiti.
Vedeti ca pe diferite sectiuni din avocatnet aveti lamuriri date pe acest aspect.Cautati.
Solutii exista.

avocat Claudiu Lascoschi

sincer daca nu stii sa oferi o solutie macar nu ne mai bate la cap ca solutia e sa vorbim cu avocatu...am vorbit deja cu 2 avocatii si incerc sa o rezolv , dar eu am intrat pe acest forum in speranta de a putea discuta situatia si a afla ce alte rezolvari au gasit alti in aceasi situatie .
de ce vam intrebat daca exista o lege prin care in cazul in care este spatiu comercial nu mai e nevoie de semnaturi.
eu in autorizatia de constructie prin care am spart usa exterioara in apartament am trecut si amenajare spatiu birou . deci in momentul de fata destinatia lui a fost schimbata, la momentul in care am facut modificarea am avut si semnaturile vecinilor din bloc si asociatie. ....am depus actele la orc cu o singura semnatura a vecinului lipit si imi lipses alte 2 semnaturi . zilele trecute am intrat in audienta la judecatoru de serviciu si iam explicat situatia si am depus acte la dosar , - acum astept sa vad ce raspuns primesc-
Schimbarea destinatiei nu se face prin obtinerea autorizatiei, ci prin inregistrarea unui spatiu comercial cu sediul in spatiul respectiv. Prin urmare, spatiul respectiv inca nu este comercial.
la registrul comertului dai o declaratie pe propia raspundere. nu iti fa probleme ca iti inregistreaza punctul de lucru. daca il ai deja schimbat in spatiu comercial nu iti mai bate capul de vecini. eu nu pot sa-l schimb in sp comercial ca imi lipseste o semnatura dar la registru nici o problema nu a fost

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)