avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru

salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici asociatia nu vrea sa semneze. apartamentul este la parter am 2 usi exterioare cu alee pietonala pana la strada , nici macar nu folosesc scara blocului . ce solutii credeti ca am sa pot obtine deschidere punt de lucru? profilu societati este de fofocopiere.
Cel mai recent răspuns: styledent , utilizator 15:29, 23 Ianuarie 2009
Ativitatile comerciale desfasurate in apartamentele de bloc se desfasoara tacit, normal ar trebui facuta schimbarea destinatiei imobilului, cand sunt probleme cu acordul vecinilor nu vad alta solutie decat inceput demersul de schimbare a destinatiei imobilului din locuinta in spatiu de birouri,....etc.
din cate am inteles eu indiferent in ce vrei sa schimbi destinatia (birouri, sp comercial) iti trebuie semnatura vecinilor.
daca nu schimbi destinatia si iti desfasori activitatea am inteles (din cate am citit eu din lege pt ca nu sunt in domeniu dar am niste studii superioare) este contraventie care se amendeaza. platesc amenda si scap sau imi pot inchide cabinetul?
styledent a scris:
platesc amenda si scap

Bineinteles ca nu, ce sanctiune ar mai fi asta? Pot dispune sistarea activitatii, dupa cum pot veni in control cat de des vor si sa dea mai multe amenzi, la un moment dat devine infractiune si nu mai e chiar asa roza situatia.
deci tot nu gasesc rezolvare ... daca in autorizatia de constructie si certif. de urbanism se specifica ca se schimba destinatia din locuinta in spatiu birou. pentru deschiderea unui punt de lucru am nevoie de semnaturi sau pot fara?
am depus actele la oficiu comertului dar miau dat alt terment in care scrie " acorda termen pentru a suplimenta documentatia cu dovezi din care sa rezulte ca spatiul de la adresa punctului de lucru a fost transformat in spatiu comercial conform autorizatiei si certificatului de urbanism si folosit ca atare din anul 2005." apartamentul a fost transformat din 2005 si au fost pana acuma 2 firme care au avut punct de lucru acolo. oare ce acte mai vor destepti astia de la orc?
vezi daca ai un act de la primarie in care se schimba destinatia. daca nu mergi si vezi tot la primarie daca a fost emis un astfel de act. daca a fost nu mai ai treba.
nu inteleg de ce iti cere la camera de comert asa ceva pentru ca dai si o declaratie pe propia raspundere acolo
pe vecini tot nu ai reusit sa-i convingi?
vre-o metoda de convigere daca gasesti sa imi zici si mie. sunt si eu disperata.
ai auzit de cineva care sa dea un vecin in judecata si sa castige? (se pare ca mie doar solutia asta mi-a mai ramas)

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)