Q88 a scris:
Buna seara!
Felicitari tuturor celor care au promovat acest examen! Nu mi s-a parut foarte greu, ci doar un examen tipic INM.
Avecon, eram sigura ca vei promova. Felicitari si multa bafta mai departe, pentru ca ai nevoie!
Eu am reusit doar 68 de puncte. Am facut praf civilul si procedura civila, unde chiar stiam. Si la penal unde imi era frica la propriu am facut 20 din 25.
Banuiesc ca am fost prea sigura pe mine la civil si proc civila si nu am tratat cu mai multa atentie.
Din ce am citit, inteleg ca pe forumul pentru august 2014 ma inrolez impreuna cu Ovidiu, Oana01, PHS, Sorin, Rose.
Iras ce a facut?? Observ ca si-a sters pana si contul de pe forum.
Planul meu e sa ma apuc de invatat de la 15 septembrie ca sa nu mai invat 10-12 ore pe zi in ultimele luni; vreau sa ingras porcul din timp si nu doar in ajun.
Multa bafta mai departe! Si odihna placuta celor care au nevoie de o pauza inainte sa se apuce din nou de invatat.
Multumesc mult de tot, este drum lung mult pana la Tipperary, si voua pentru ca magistratura este si mai lunga , iar ceasul ticaie doar de la momentul admiterii in INM, nu dupa prima proba ; este nevoie si de un pic de noroc, eu recunosc ca am trantit penalul, cu experienta mea nu aveam voie sa gresesc 7 grile, dar asa e in examen, am insistat mult la civil si s-a vazut
Sunt intristat ca forumisti dedicati si bine pregatiti au pierdut aceasta batalie, fie din cauza oboselii, a ghinionului ( mare pacat Rosse!) sau a neatentiei, dar cine doreste cu adevarat va reusi; eu anul trecut nu am reusit decat 62, nu-mi explicam nicicum, poate asa a fost sa fie, sa intru anul acesta, iar de nu, este si la anul un examen
Aveti deja o divizie blindata puternica pentru 2014 si sper sa ne intalnim in INM, dureaza doi ani, asa ca totul e posibil:luck: