avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
poate tu ai salariul mai bun dar eu pt 700 ron pe luna nu se mai merita,iar dr.tr.severin este un oras in care nu poti sa faci multe,poate tu esti dintr-un oras mai mare ,cu mai multe posibilitati si salarii mai bune,asa ca aici la mine nu ar fi o pierdere prea mare pt ca oricum vreau sa plec din severin
Sunt si eu de acord cu cele spuse de Monia 1977 referitor la job si la demisie, anul trecut am cunoscut o tipa care si-a dat demisia inainte cu 3 luni, a stat si a invatat si cand a iesit de la examen statea cu inima stransa pentru ca nu era sigura daca o sa ia sau nu.....asa ca nu e cea mai buna solutie sa iti dai demisia...iar referitor la timpul de invatat important este sa inveti in fiecare zi si sa repeti ceea ce inveti a doua zi, pentru a se fixa f bine noutiunile si ca atunci cand vei ajunge la examen sa stii exact de unde sa le iei.....
Si chiar daca banii pe care ii castigi nu sunt multi ...tine cont ca unii nu au nici macar atat....dar fiecare stie ce este mai bine pentru el....spor la invatat!
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
ximi19, utilizator
De data asta sunt eu de acord cu Ximi19, Ramona, indiferent cat castigi CASTIGI, gandeste-te ca este criza si locuri de munca nu se gasesc oriunde si oricum, dar citand-o pe ximi19 „fiecare stie ce este mai bine pentru el”
voi din ce oras sunteti? lucrati undeva sau va ocupati doar cu invatatul?
Eu sunt din Iasi si imbin serviciul cu invatatul, 8 ore servici si restul (4-5 ore) citit materie. Nu este usor dar pentru mine asta este solutie. Si bineinteles un mic concediu inainte de examen.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)