avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Stirbat a scris:

Salut. Ce vrei să spui cu afirmația că au dorit să facă op departajare între grefierii în funcție care au dorit o avansare și noi restul !? Îmi pare rău, dar nu sunt de acord. Grefierii în funcție care doresc avansare au calea examenului care este stabilit prin lege. De ce să se complice cu așa ceva.De unde ai mai scos-o și pe asta ? Ai auzit discuții ?

La varianta pe care a spus-o mariuscs nu ma gandisem, dar eu stiu de 2 persoane in situatia asta.
Dupa un nr de ani cei care doresc avansare sau care au intrat direct pe post de studii juridice superioare pot opta pentru examen ca sa nu mai dea acel examen de la sng ...Sunt n cazuri care fac asa ,faptul ca nu stie toata lumea de ei e partea a doua.Eu la anu in 2014 ma pregatesc sa sustin examenul la sng,incerc sa imi strang suficienti banuti ca sa ma intretin cele 6 luni la bucuresti daca reusesc sa trec examenul .Spor la invatat si mai sunt 3 luni pana in septembrie!
CONCURSURI:
Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 11386/1154/2013 privind
propunerile ªcolii Naţionale de Grefieri referitoare la tematica şi bibliografia la
disciplina "Procedură
civilă" pentru concursul de admitere la ªcoala Naţională
de Grefieri din anul 2013.
Solutie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca fiind oportună
stabilirea de principiu a tematicii şi bibliografiei pentru concursul de
admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, sesiunea 2013, la disciplina
procedură civilă, în sensul solicitărilor formulate de ªcoala Naţională de
Grefieri şi cuprinse în proiectul de tematică şi bibliografie ataşat la nota
direcţiei de specialitate.
DECI NCPC INTEGRAL PT SNG 2013
ximi19 a scris:

CONCURSURI:
Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 11386/1154/2013 privind
propunerile ªcolii Naţionale de Grefieri referitoare la tematica şi bibliografia la
disciplina "Procedură
civilă" pentru concursul de admitere la ªcoala Naţională
de Grefieri din anul 2013.
Solutie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca fiind oportună
stabilirea de principiu a tematicii şi bibliografiei pentru concursul de
admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, sesiunea 2013, la disciplina
procedură civilă, în sensul solicitărilor formulate de ªcoala Naţională de
Grefieri şi cuprinse în proiectul de tematică şi bibliografie ataşat la nota
direcţiei de specialitate.
DECI NCPC INTEGRAL PT SNG 2013

multumesc
Buna dimineata.Dupa ce ai absolvit sns,daca esti repartizat in alt oras respectiva chirie se deconteaza?Transportul se deconteaza?Se deconteaza 100%?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)