avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
dar credeti ca domnul acela de acolo o sa fie de acord sa pun o alta adeverinta? data de pe aceasta poate sa fie cea de luni sau va trebui sa aiba o data mai din urma cam cea de cand am depus dosarul?
aurelia28 a scris:

Buna ,si eu am inceput cu proc.penala,astept sa se afiseze ceva pe site.Va doresc spor la invatat.

Nu va mai faceti atatea griji din cauza adeverintei medicale. Este suficient sa scrie ca esti "sanatos" si "apt dpv medical" .. oricum de sunt ceva probleme la dosar, va vor contacta cei de la CSM cand vor verifica dosarul pentru a le inlocui.
O zi frumoasa si spor la invatat.
deci te anunta daca nu este ceva ok la dosar? nu ti-l respinge pur si simplu fara sa iti ofere posibilitatea sa adaugi ceva ce iti lipseste sau ce nu este ok,acum am inteles,oricum merg maine sa pun alta adeverinta,merci de raspuns
Nu, nu se procedeaza asa...si o spun din experienta, te vor contacta telefonic de exista vreo problema cu actele de la dosar iar in cazul in care nu mergi in termen de maxim o saptamana sau cat iti precizeaza, bine exprimarea initiala va fi "cat mai urgent", dar se subintelege ca dureaza putin solutionarea problemei, iar de nu depui actele solicitate, atunci da, vor respinge dosarul.
Conteaza sa aveti adeverinta de studii juridice valabila (aici ma refer luand in calcul si ziua examenului in sine), de nu s-au eliberat diplomele de licenta sa obtineti o prelungire a acesteia, dupa caz, copie dupa diploma de licenta, cazierul judiciar sa fie valabil, cel fiscal recent sau valabil la depunerea dosarului, caci are valabilitate de doar 30 de zile, o adeverinta medicala recenta si ea, un CV normal, poze si restul copiilor de pe actele cerute..
Pe adeverinta mea, anul trecut, scria "Sanatos clinic" si ca s-a eliberat pentru "concurs" si nu am avut nicio problema din acest punct de vedere.
Si anul acesta formularea de nu ma insel e aceeasi.
O seara frumoasa si spor la invatat.
buna,va rog sa imi trimiteti si mie legile actualizate la organizare judiciara pe adresa de email: ramona_you25@yahoo.com , va multumesc anticipat si spor la invatat

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)