avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Bună. Voi după ce invățați la Procedură Penală? După codul aflat în momentul de față în vigoare sau după cel ce urmează să intre în vigoare de pe 15 iulie??
Pentru LAVINIA

Mergi PANA Vineri la facultate si roaga-i sa iti elibereze o cerere de la secretariat in care sa mentioneze ca la data inscrierii sau depunerii dosarului pentru sng, facultatea nu a eliberat adeverintele pentru licenta si ca cererea ce ti-o dau cei de la facultate sa tina loc de adeverinta(diploma). Succes.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
cristiVVV, utilizator
albulescumagda a scris:

Bună. Voi după ce invățați la Procedură Penală? După codul aflat în momentul de față în vigoare sau după cel ce urmează să intre în vigoare de pe 15 iulie??

Ce cod intra in vigoare pe data de 15 iulie, sau mai bine zis a intrat??!
CODUL PENAL si respectiv CODUL DE PROCEDURA PENALA ar trebui as intre in vigoare la anul (preconizata ar fi data de 1 februarie 2014, pentru ambele ...si la civil a fost la fel dar codul civil a intrat in vigoare in 2011 iar procedura civila in 2013, si le-au tot amanat, nu mai spun de cazul in care codul nu a mai intrat in vigoare, ca s-a intamplat si asa ceva ...), pana acum nu s-au cam respectat datele pentru intrarea lor in vigoare, deci in momentul cand chiar intra in vigoare va sfatuiesc sa il cumparati si respectiv sa il parcurgeti, pana atunci nu, pentru ca vor mai aparea modificari si nu are sens sa va incarcati memoria degeaba.
Pentru SNG, noi trebuie sa avem legislatia la zi pana la data de 1 iulie 2013, moment in care a fost publicat anuntul pentru concurs.
Mult spor!
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
aisa4ever, utilizator
[ link extern ] .
Ãsta-i site-ul pe care am gasit Noul Cod de Procedură Penală și am zis să fiu sigură. Într-adevăr și domnul Cristi Danileț a spus același lucru, respectiv faptul că trebuie să invățăm după codurile aflate în vigoare la momentul publicării anunțului. Mulțumesc oricum pentru timpul acordat să-mi răspunzi la nelamurire.
Multumesc mult pentru raspuns!Astazi am rezolvat,am reusit sa ma inscriu,insa as mai avea o nelamurire...Pe adeverinta mea medicala scrie "Apt pentru Scoala de grefieri"....cu toate ca eu i-am explicat medicului de famile faptul ca trebuie sa scrie "Apt pentru exercitarea profesiei de grefier",insa el mi-a spus ca nu poate sa scrie asta deoarece nu sunt inca admisa.Ideea este ca azi cand m-am inscris,doamna de la tribunal,care mi-a verificat dosarul mi-a dat de inteles ca adeverinta mea nu este buna deoarece nu scrie in formula mai sus mentionata.In acest caz,intrebarea mea este:Se poate respinge dosarul pentru acest motiv?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)